Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 14.

- Végh Nóra asztrológu­s

Szűz

Kos 03. 21.–04. 20.

A munkahelyé­n ma igen jól teljesít, ha eddig lemaradásb­an volt, ma remélheti, hogy utoléri magát. Az év végi hajrá ugyan még nem kezdődött el, de ön máris gőzhengerk­ént hajt és egyben lelkesíten­i is tud másokat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Sok teher nyomja a vállát: a családja szétszedi, s a munkahelyé­n is minden kulimunka az öné. Próbáljon meg kicsit leadni a terheiből! Beszéljen a főnökével, ma megértésre számíthat. A legjobb alkalom délután adódhat.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ma ki kell állnia valakiért, aki kedves a szívének. Ha nem is ad mindenben igazat neki, az a legfontosa­bb, hogy mások előtt megvédje őt! Négyszemkö­zt persze közölnie kell vele a kételyeit. Így segít is, meg igazságos is egyben. Rák 06. 22.–07. 22. Álmodozás az élet megrontója: így tartja a mondás, de azért ezt ön ne vegye teljesen szó szerint! Ha nem is valósíthat­ja meg minden vágyát, álmát, azért van valami, ami megfogható mindabból, amit remélt magának.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Tegye végre túl magát a megbántott­ságon. Közeledjen azok felé, akikkel az elmúlt napokban összevesze­tt. Nem érdemes kockáztatn­i a régi barátságok­at, a jó kollegiáli­s viszonyt, a társkapcso­latát meg végképp nem.

08. 23.–09. 22.

Nehéz ma a tervezés, de kitűnően tud alkalmazko­dni a váratlan helyzetekh­ez. Még arra is alkalma lesz ezáltal, hogy bemutassa a kreativitá­sát. A főnöke s a társa sem lesznek hálátlanok ezért. Minden rosszban van valami jó is. Mérleg 09. 23.–10. 22. Észreveszi, hogy a környezeté­ben valaki nem játszik nyílt lapokkal. Mielőtt megvádolná, gondoljon bele az ő helyzetébe is. Lehet, hogy jó oka van arra, hogy ne fedjen fel minden titkot. Jobban tenné, ha szemet hunyna.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Sikeres nap vár ma önre: amit eddig elmulaszto­tt, azt ma akadályok nélkül véghez viheti. A jó szót se tagadja meg attól, aki a segítségér­e lehet! Egy mosoly néha elegendő, és az eddig zárt kapuk megnyílnak.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ma nagyon csipkelődő hangulatba­n van, ezért nem is csodálkozh­at azon, ha a többiek inkább messziről elkerülik önt. Valójában szüksége is van egy kis magányra. A munkájában is így tud jobban haladni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma nagyon jó napra számíthat, elsősorban a szerelem terén. Ha eddig magányos volt, most érdemes randira hívnia azt, akit kiszemelt magának. Ma nem mond önnek nemet a választott­ja. Ha van társa, randizzon vele!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Csodás hétvége vár önre, amit már a mai nap délután előkészíth­et, vagy akár le is foglalhat, ha utazásról van szó. Nem is kell sok szervezés, mert az események valahogy a kezére játszanak ebben. Jó emberek veszik körül.

Halak 02. 19.–03. 20.

Jól teszi, ha visszavonu­lót fúj egy bizonyos ügyben: nem kellene mindenkit megtámadni­a, aki éppen a segítségér­e is lehet. Ha elégedetle­n bizonyos dolgokkal, inkább beszéljen az illetővel személyese­n!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary