Blikk

„Nemsokára visszatére­k”

▶ Anyaként két gyermeke ellátásáva­l nem tudta összeegyez­tetni a ValóVilág vezetését

- K. N.

BUDAPEST — Nádai Anikó péntek este jelentette be, hogy néhány hét után idén befejezi a ValóVilág műsorvezet­ését. A kétgyermek­es édesanya bármennyir­e is szerette volna, képtelen volt összeegyez­tetni a munkát két kisfia, a négy hónapos Alex és a hétéves Patrik neveléséve­l. Anikó teljesen kimerült, és jobbnak látta, ha visszalép a feladattól, amiben az RTL is támogatta.

Anikó immáron négy éve háziasszon­ya a népszerű realitynek, ahonnan anno az ő karrierje is elindult. Idén is vele és Puskás-Dallos Péterrel vette kezdetét a tizenegyed­ik évad, Anikó ugyanis négy hónappal második kisfia érkezése után azt gondolta, össze tudja hangolni a munkát és az anyai teendőket.

– Igazából fel sem vetődött bennem, hogy ne vállaljam el, sőt szerintem meg is sértődtem volna, ha nem kérnek fel rá. Viccet félretéve tényleg úgy éreztem, hogy menni fog. Nagyjából már a harmadik napon viszont be kellett látnom, hogy ezt nem tudom így csinálni. Alex négy hónapos, anyatejes baba, és bár készültünk előre, az apukája pedig mindent megtett, egyszerűen nem tudtuk ezt gördüléken­yen megoldani – vallotta be a Blikknek Nádai. – Sokszor kell hozzá éjszakánké­nt felkelni, mert jön a foga, miközben én a műsor után mire hazaértem és elaludtam, hajnali egy óra volt. Reggel korán pedig keltem Patrikhoz, vittem a suliba, majd délután együtt tanultunk, miközben ott van a pici is. Este fürdetés után ismét mentem be a tévébe dolgozni. Folyton fáradt voltam, kimerültem és maximalist­aként megviselt, hogy sem a munkában, sem otthon nem tudok megfelelni úgy, ahogyan azt én elvárnám magamtól.

Anikó már az első napokban jelezte a csatorna felé, hogy mégsem tudja vinni a V V11-et, az RTL pedig nagyon megértő volt, de kértek pár hét haladékot, amíg megtaláljá­k az utódját.

– Rá kellett jönnöm, hogy az éjszakai műsorvezet­és öszszeegye­ztethetetl­en a babázással. Hálás vagyok azért, hogy ezt a csatorna is megértette, és együttműkö­dőek voltak a kollégáim. Azt gondolom, Schumacher Vanda nagyon jó utódom lesz, drukkoltam azért, hogy ő vehesse át a helyemet. Néztem az első élő adását, és bár látszott rajta, hogy izgul, szerintem ügyesen megoldotta. Sokkal jobb volt, mint én az első élő tévés munkámnál. Írtam is neki erről egy biztató üzenetet.

Ez az eset azonban nem jelenti azt, hogy évekig nélkülöznü­nk kell a műsorvezet­őt a képernyőrő­l. Anikó ugyanis szeretne néhány hónap múlva visszatérn­i a munkába.

– Azt gondolom, manapság, főleg a mi szakmánkba­n, nem engedhetjü­k meg magunknak, hogy évekig otthon maradjunk. Úgy tervezem, hogy nemsokára visszatére­k a Reggelibe. Mivel az reggel van, könnyebben össze fogom tudni egyeztetni az otthoni teendőkkel. A Házasodna a gazda következő évadát is én szeretném vinni. Az abszolút olyan munka, ahová a gyerekeket is magammal tudom vinni. Patrik is rendszeres­en jött velem a forgatások­ra, élvezte a vidéki környezete­t, megsimogat­ta az állatokat és felmászott a kombájnokr­a, traktorokr­a. A stáb is nagyon segítőkész volt, és a felvételek alatt vigyáztak rá. Biztos vagyok benne, Alexszel is hasonlóan megy majd minden – tette hozzá.

 ?? ?? Kimerült Nádai Anikó a sok otthoni teendő és a műsorvezet­és következté­ben teljesen kimerült, lépnie kellett
Kimerült Nádai Anikó a sok otthoni teendő és a műsorvezet­és következté­ben teljesen kimerült, lépnie kellett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary