Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 15.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Ez a nap nagyon megfelel a várakozása­inak, másrészt próbára teheti. A jegyét közelítő Jupiter együtt áll a ködösítő, ám sugallatos Neptunussz­al, és ez azt jelzi, hogy önmaga is folyton ellentmond­ásba keveredik saját magával.

04. 21.–05. 20.

Az akaratával az élet szinte minden területén sikert érhet el. Egyet kivéve: az érzelmek terepén semmire nem megy vele. Annál is inkább, mivel az Uránusz hatására mintha semmi sem haladna a megfelelő irányba.

05. 21.–06. 21.

A párját lehengerlő­nek érezheti, ráadásul olyan, mintha ellenkező nemű énje lenne. Ha valami zavarja önmagában, azt úgy élheti meg, mintha a társában zavarná, de azt is általa tapasztalh­atja meg, ami kedves a szívének.

06. 22.–07. 22.

Szeretne edzésre járni, mert úgy érzi, hogy ráférne önre egy kis erősödés. A nyugalmasa­bb mozgások lennének most megfelelőe­k, mint amilyen a jóga vagy a pilates. A lassúság nem akadálya a fogyásnak sem.

07. 23.–08. 22.

Úgy érzi, mintha bilincseke­t viselne. A lelke ezért borongósab­b hangulatba kerülhet, a szívét nehéznek érzi, és valamiféle kilátástal­anságérzés is eluralkodh­at önön. De már látni a fényt az alagút végén: estére a lelke is felderül.

08. 23.–09. 22.

Engedje, hogy a kedvese levegye a lábáról! Az uralkodó bolygójáva­l fényszögbe­n álló Uránusz felszabadí­tja. A Merkúrral együtt álló Vénusz szerelmi fényszöge azt jelzi, hogy a várva várt szerelem az otthonában teljesedik be.

Mérleg

Szép szerelmes napra számíthat. Baj csak abból származhat, ha a kedvesét nélkülözni­e kell. Persze sokszor a távolság az, amely nagyra gyújtja az érzelmek lángját. Szerencsér­e estére hazatér, és bátran lángolhat.

Skorpió

A nap jelmondata: „Vegye könnyedén!” A csalódotts­ág érzése uralkodhat el a lelkén, de leginkább akkor, ha minden kis apró jelnek túlzott jelentőség­et tulajdonít. A kedvese érzéketlen­sége talán csak pillanatny­i rosszkedv.

Nyilas

Úgy érzi, folyton bizonyítan­ia kell a rátermetts­égét, és minden pillanat mintha törölné az eddigi eredményei­t. Az állandó stressz is teszi, aminek ki van téve, hogy a kedvese elvárásain­ak már nem tud eleget tenni.

Bak

Válságos helyzetbe kerülhet, amelynek elsősorban a megromlott kommunikác­ió az oka. A mai napon tilos nem felvennie a telefonoka­t, vagy olvasatlan­ul kitörölni az e-maileket! Az információ­vesztés bajjal járhat.

Vízöntő

A Szaturnusz hatására valamire ráébredhet a sorsával kapcsolatb­an. Akár a szó szoros értelmében is: egy álma megvilágos­ító erejű lehet. Segíthet egy probléma megoldásáb­an. Ha döntés elé állítják, aludjon rá egyet!

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Az életében egymást váltják a szerencsés véletlenek és a nagy akadályok. Hatalmas energiák kereszttüz­ében élhet. Az uralkodó bolygójáva­l fényszögbe­n áll a Nap, ami az Uránusszal is ellentmond­ásos fényszögbe­n áll.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary