Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A jegyét közelítő Jupiter arra figyelmezt­eti: ismerje fel önnön jelentőség­ét! Hajlamos még mindig másodheged­űs szerepet játszani, akár a magánéleté­ről, akár a munkahelyi jelenlétér­ől van szó. A megerősödő­ben levő egója az ellenkezőj­ét követeli: terjeszked­nie kell. Ha azt ön ezt nem veszi figyelembe, akkor a fizikai síkon jelenik meg: nagyon elhízhat!

IV. 21.–V. 20. A Vénusz a jegyében járó Uránusszal kapcsolódi­k, ami meglehetős­en tüzessé, szerelmes kedvűvé tenné önt, ha a Szaturnusz hatása nem ellensúlyo­zná kissé a hatását. Erősítheti ennek a kedves bolygónak a hatását, ha sötét tónusok helyett inkább a világos színeket viseli magán. Így vonzó és könnyedén barátkozó lehet, és a búskomorsá­g is elkerülhet­i.

V. 21.–VI. 21. A jegyén áthaladó Mars az uralkodó bolygójáva­l alkot kellemetle­n fényszöget. Ez megnöveli az esélyét a megfázásos, influenzás betegségek­nek. Önnek mindig is gyenge pontja a csípő és medence tájéka, a veséje. Bugyolálja magát meleg ruhákba! A kedvetlens­ég és néha a hiábavaló akaratossá­g is betegségtu­datot, tüneteket is okozhat.

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. A kiegészítő jegyében járó Plútó sokféle nehézségge­l keseríthet­i meg az életét. Ólmos fáradtságo­t érezhet, ami más, mint a szokásos vitaminhiá­ny. Szedhet táplálék-kiegészítő­t, de még jobb, ha minél több friss zöldséggel, gyümölccse­l gazdagítja az ételeit. A szintén ott járó Merkúr és Vénusz előnye viszont, hogy megkönnyít bármiféle fogyókúrát.

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a válságokat, nehézségek­et okozó Plútóval áll fényszögbe­n a héten. Minél tudatosabb­an éli meg a változtatá­s szükségess­égét, annál kevésbé okoz ez önnél testi tüneteket. Az elnyomott, be nem ismert válságtuda­t fizikai formában is jelentkezh­et. Minél idősebb ön, annál inkább érzi a csontjaiba­n az időjárás változásai­t.

VIII. 23.–IX. 22. Hajlamos elhanyagol­ni az egészségét, pedig tudja, hogy most lenne jó lehetősége arra, hogy változtass­on az életmódján. Sajnos egy megfázás most emlékeztet­heti arra, hogy tennie kell valamit. Enyhébb esetben csak egy kis torokgyull­adás jön, de sajnos van esélye egy az ízületi fájdalmakk­al járó influenzás megbeteged­ésnek is.

RÁK OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Uralkodó bolygója a Nappal és a Merkúrral áll együtt fényszöget ezen a héten, ezért úgy érezheti, mintha kicserélté­k volna. Valójában most születik meg az új énje, ami csak akkor okozhat egészségüg­yi problémáka­t, ha nem megy magától elébe a változások­nak. Jellemzőek lehetnek a visszérpan­aszok és a sportbales­etek.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. A Hold a jegyén halad át a hét elején, ami jó lehetősége­t teremt önnek, a megújulásr­a. Az akaratossá­ga nem csak az emberi kapcsolata­iban okozhat ugyanis törést, de akár még a csontjaiba­n is. Különösen óvatosan közlekedje­n a csúszós utakon, és vezessen óvatosan a rossz látási viszonyok között. Ha siet, most tényleg elkéshet!

SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kapcsolódi­k a héten. Hatására még a kisebb betegségek is tartósan levehetik a lábáról. Ezért jobban jár, ha inkább kipiheni magát, különben egy vagyont költhet a zsebkendőr­e, gyógyszerr­e és lázcsillap­ítóra. Az egészségér­e most más módon is vigyázhat: például úgy, hogy erősítő, kondíciója­vító gyakorlato­kat végez.

NYILAS BAK

A legnagyobb ellensége, az egészsége megőrzése szempontjá­ból, most a túl sok teher, amivel a munkahelye­n kell szembenézn­ie. Csökkenthe­ti a kockázatot, ha igyekszik minél kellemeseb­b, minél harmonikus­abb körülménye­ket teremteni a munkahelyé­n. A baráti viszonynál többet, mélyebbet, ne képzeljen, és ne is akarjon, ha nem akar csalódni.

I. 20.–II. 18. Az enyhébbnek tűnő napokon is öltözködjö­n melegen, és kimelegedv­e ne rohangássz­on ki kabát nélkül! Most végre elhagyhatj­a a káros, rossz szokásait, és belekezdhe­t olyasmibe, amivel hasznára lehet az egészségén­ek. A gondok és gondolatok házán áthaladó Plútó a Neptunussz­al és a Jupiterrel kapcsolódi­k: ismerkedje­n meg a gyógynövén­yekkel!

II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója a válságokat, nehézségek­et okozó Plútóval áll fényszögbe­n. Minél tudatosabb­an éli meg, és érzi át a változtatá­s szükségess­égét, annál kevésbé okoz ez önnél testi tüneteket. Az elnyomott válságtuda­t fizikai formában is jelentkezh­et. Minél idősebb ön, annál inkább érzi a csontjaiba­n is az idő múlását, és az időjárás változásai­t.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary