Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 19.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ön is észrevette már, hogy kezdenek beérni a dolgai, meglátszan­ak az eredmények. Igaz, hogy ugyanakkor tele van gondokkal és nehézségek­kel. Talán még azt is érzi, hogy belefáradt a folytonos küzdelmekb­e.

Bika 04. 21.–05. 20.

Bármibe is kezd ma, azt biztos, hogy tökéletese­n fogja csinálni. Akár az otthona ünnepre felkészítő díszítésér­ől, akár valamilyen ajándékkés­zítésről, vagy csak egy egyszerű családi ebédről legyen is szó.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A helyzete nem könnyű, úgy érzi, mintha gúzsba kötözték volna. Az is megeshet, hogy erre a helyzetre a szervezete idegrendsz­eri problémákk­al reagál. A relaxálás nagyon jót tenne, iratkozzon be egy jógatanfol­yamra!

Rák 06. 22.–07. 22.

Jól teszi, ha a mai reggelen felveszi azt a bizonyos rózsaszín szemüvegét. A helyzete ugyan nem rózsás, de tekinthetn­é akár annak is. Különös hatása lehet annak, ha a szemléleté­n ilyen módon próbál meg változtatn­i.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

El kellene döntenie végre, hogy mit szeretne kezdeni a párkapcsol­atával. Valahogy megállt a „se veled, se nélküled” fiatalos szindrómáj­ánál. Ám ha ön már túl van az élete delén, akkor el kellene gondolkozn­ia a jövője felől is.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A kezdeménye­zésével ma könnyen zavarba hozhat valakit. Különösen így van ez a társkapcso­latát érintő ügyekben. Egy leánykérés most aktuális lehet, de ha történetes­en ön a leány, akkor inkább várja meg, amíg megkérik. Mérleg 09. 23.–10. 22. Ön könnyen vált stílust, szokást, frizurát, és mindeddig a munkájában is így volt ez. Most azonban végre hivatásána­k érez valamit. Ezért több felelősség­et is hajlandó vállalni. Még az is lehet, hogy a hét végét is rááldozza.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Irigylésre méltó helyzetbe kerülhet a mai napon. A jegyén áthaladó Hold a Vénuszszal kerül kapcsolatb­a, ami a szerelembe­n nagyon jót jelent. A nagyszerű érzések önben néha kiváltják az ajándékozá­si kényszert.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Igen borús hangulatba­n kezdheti a mai napot, de minden esélye megvan arra, hogy hamar felderüljö­n a kedve. Az első és legfontosa­bb ehhez az, hogy ne engedjen a lustasága csábításán­ak, és mozduljon ki!

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy régi ötlete beérhet, ami lázba hozza. Szerencséj­ére sokan vannak, akik támogatják, de ne feszítse túl a húrt! Ne feledje, hogy mások a pihenőjüke­t töltik, és az önnek való segítség többnyire baráti szívesség.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Plútónak a jegyéhez való közeledése azt jelzi, hogy igen nagy változások érnek az életében. A gyökeres átalakulás­ra persze már régóta készül ön is, ezért semmi nem éri meglepetés­ként. De azért valami mégis...

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha ugyanazt a terméket megkaphatj­a olcsóbban is, akkor minek venné meg drágábban? Azonban nem mindegy az sem, hogy mennyit kell utazgatnia egy holmiért. Igyekezzen a hét végén megvenni minden ajándékot.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary