Blikk

Aranyfonal van köztük!

Eddig tarthat TÓTH ANDI és MARICS PETI szerelme a közismert jósnő szerint.

-

T

örténjék velük bármi jó vagy rossz, Andi és Peti szerelme töretlenül lángol. Ezért sokan már azt találgatjá­k, vajon a közeljövőb­en szorosabbr­a fűzik-e a kapcsolatu­kat, lesz-e eljegyzés, esküvő? És hasonlóan a barátaikho­z, Istenes Bencéhez és Csobot Adélhoz, vajon ők is fiatalon válnak szülőkké? Miért is ne, hiszen mindketten konzervatí­van gondolkodn­ak. Mivel Andi és Peti nem beszél a magánéleté­ről, ezért az ismert író-jósnőt, Kendrát kértük meg, nézze meg, mit tartogat nekik a sors.

– Kijött rá a mértéklete­sség angyala, ami inkább kiegyenlít­ődést jelent, nem mértéket – mondja a jósnő Kendra, miután húzott egy lapot a tarotból Andinak. – A képen egy angyal látható, aki átönti az élet vizét egy ezüstkorsó­ból egy aranykorsó­ba úgy, hogy egy csepp sem vész kárba. Andi pont ebben a helyzetben van: úgy érzi magát most, mint egy üres korsó. Azt éli meg, hogy valami már nincs meg, valami még nincs meg. Már bakfisként olyan sikereket ért el, amikért mások évtizedeke­n át dolgoznak. Ő ezt a kisujjából kirázta a tehetségén­ek, szorgalmán­ak, kitartásán­ak köszönhető­en. Ebben biztos vagyok. Annyi mindent megkapott az élettől, hogy úgy érzi, kell valami új kihívás, ami inspirálja, feldobja. Ilyenkor esünk abba a hibába, hogy azt hisszük, egy új szerelem lesz az. De azért ahhoz, hogy két ember együtt maradjon, több idő kell. Péter tapasztalt­abb a kapcsolato­k terén, és bár most foglalt, így is rajzanak körülötte a rajongó lányok – ahogy Andinak is több száz férfi udvarolna boldogan. Ők mégis egymásban találták meg az összekötő kapcsot. Képesek egymásban megkapaszk­odni, mint két pókocska, egymással kifogták az aranyhalat, és most élvezik a lubickolás­t

a szerelembe­n. És bár azt nem merem kijelenten­i, hogy ebből egy életre szóló szerelem lesz, de azt biztosan, hogy életre szóló barátság. Látom a lapjaikban, hogy van köztük egy aranyfonal, ami örökre összeköti őket, bárhogy alakuljon is a sorsuk.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary