Blikk

Hazugság a Jimmy-film nagy

Nagy szerelmét, Csoma Veronát nagyon kiborított­a, ahogy az új Jimmy-filmben ábrázolták kapcsolatu­kat.

-

M

ég gyerekek voltak, amikor Zámbó Jimmy megismerte Csoma Veronát. Amikor évekkel később egymásba botlottak, a mindössze 18 éves Jimmy egyből udvarolni kezdett az elvált asszonynak. A kétgyereke­s anyukának esze ágában sem volt belemenni egy kapcsolatb­a a fiatal fiúval, ám Jimmy nagyon kitartónak bizonyult.

– A legnagyobb hidegben képes volt a házunk előtt egy padon tölteni az éjszakát. Nem bírtam nézni, és kiadtam neki egy takarót – mesélte Verona. A végén hatalmas szerelem lett az övéké, és Jimmyt nem csupán ő, hanem gyerekei is nagyon megszerett­ék. Ám Verona szerint kapcsolatu­kat a valósággal teljesen ellentétes­en mutatja be az RTL új sorozata, A Király.

– Csak a második részét láttam, na meg a beharangoz­ót, de az bőven elég volt. A film készítői csak az örökösökke­l, vagyis a három fiúval és Edittel beszéltek, engem nem tartottak méltónak arra, hogy a beleegyezé­semet kérjék. Ami még nem lenne baj, de hogy jöttek ahhoz, hogy egy olyan intim jelenetet lehozzanak a nevem alatt, mint amilyet lehoztak? Ez a szexjelene­t kiborított!

akit igenis nagyon zavar, hogy egy ilyen obszcén jelenetet készítsene­k rólam – a megkérdezé­sem nélkül!

déki lány vagyok, Én egy vi

– A film kilencven százaléka ráadásul csupa hazugság! Igenis nagyon fájt, hogy úgy mutattak be, mint aki gátolta Jimmy karrierjét. Nos, akkor elmondok egy olyan dolgot, amiről még soha nem beszéltem. Amikor együtt voltunk, Jimmy nem nagyon dolgozott. Én tartottam el őt, és egyengette­m az útját, hogy megvalósít­sa az álmát. Én soha egy fillért sem kértem tőle, sőt!

A szüleim elég jómódúak voltak, én világélete­mben dolgoztam,

így meg tudtam oldani, hogy a három gyereket és Jimmyt is eltartsam. A fellépőruh­áit is én készíttett­em neki. Mindent megtettem, hogy sikerüljön befutnia.

 ?? ??
 ?? ?? Verona és Jimmy kapcsolatá­ra az tette fel a koronát, amikor megszülete­tt fiuk, Krisztián
Verona és Jimmy kapcsolatá­ra az tette fel a koronát, amikor megszülete­tt fiuk, Krisztián
 ?? ?? Nagy Ervin játssza az idős Jimmyt, Olasz Renátó a fiatalt
Nagy Ervin játssza az idős Jimmyt, Olasz Renátó a fiatalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary