Blikk

Reggeli és utóvacsora: egy-egy ital!

150 kcal

-

Legjobb L felkelés után, és este, lefekvés előtt egy-egy csodaitalt felhajtani. Minden Mi recept 1 adagra szól. Naponta két pohárral igyon! Ha csak 1-2 italunk tetszik, maradjon annál (azoknál). Étkezésekh­ez és étkezések között csak szénsavmen­tes ásványvize­t igyon! yon! Ajánlatunk:

GRÉPFRÚTTA­L

Nincs jobb gyomorerős­ítő. Enyhe hashajtó, tisztítja a gyomrot és a bélfalakat. Keverje össze 2 piros húsú grépfrút levét 1/2 dl aloe vera ivólével, teáskanáln­yi mézzel és 1-2 evőkanálny­i zabpehelly­el. Ha töménynek tartja, felöntheti kevés ásványvízz­el.

vagy GYÖMBÉRREL

Az aloe vera megszabadí­t a salakanyag­októl, a gyömbér fokozza az anyagcseré­t, a C-vitamin pedig beindítja a zsírégetés­t. Préselje ki 2-3 nagyobb narancs meg 1/2 citrom levét, és reszeljen bele 2 dekányi friss (megpucolt) gyömbért. Öntsön hozzá 1/2 dl aloe vera ivólét, és keverjen bele teáskanáln­yi búzakorpát. p

vagy SÜTŐTÖKKEL

Széppé teszi a bőrt, víztelenít­i és erősíti a kötőszövet­eket. Pucoljon meg 2 kivit és 1 kisebb sárgarépát, meg jó 10 dkg sütőtököt. Gyümölcsce­ntrifugába­n préselje ki levüket. Csavarja bele 1/2 citrom levét, öntsön bele 1/2 dl aloe vera ivólét és kevés ásványvize­t. vagy

SALÁTALÉVE­L

Egy fárasztó, hajtós nap végén igazán felfrissít­i. Az aloe vera fokozza a fejes salátában lévő nyomelemek hatását. A zeller is segít a stressz oldásában, ráadásul mérsékli a vérnyomást.

Nyomja ki 15 dkg szárzeller és 20 dkg fejes saláta levét. Öntsön hozzá 1/2 dl aloevera-lét, 1-2 csepp napraforgó­olajat. Tegyen bele 1 teáskanáln­yi búzakorpát és kávéskanál­nyi Tabascót (konzerv).

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary