Blikk

Tomán Szabina: Béla mellett révbe értem

▶ A Cápák között női ásza állítja, kedvese és lányai nélkül nem lenne olyan sikeres

- K. N.

BUDAPEST — Tomán Szabina abszolút példakép lehet minden nő számára. Amellett, hogy immáron tíz éve sikeres üzletasszo­ny, magánélete is egyensúlyb­an van. Második kislánya édesapjáva­l boldog párkapcsol­atban élnek.

Az egykori modell negyedik alkalommal foglal helyet az RTL Cápák között című műsorában, ahol egyetlen női vállalkozó­ként segíti a jelentkező­ket.

Szabina az elmúlt évadok során számos befektetés­t kötött, amikből elmondása szerint 4-5 millió forintos nyereséget szerzett.

– Nagyon a szívemen viselek minden egyes vállalkozá­st. Folyamatos­an nyomon követem őket. Ott vagyok minden fontos döntésnél, segítek a kapcsolaté­pítésben, és kéthetente tárgyalok minden vállalkozó­val.

Sokszor nemcsak üzleti kapcsolat, hanem baráti viszony is összeköt minket,

Pocsaji Csilla például a családomma­l együtt meghívott az esküvőjére. Úgy gondolom, a sikeres üzlet része a jó kapcsolat a felek között – mondta lapunknak Szabina, aki remek bizonyíték­a annak, hogy családanya­ként is lehetünk sikeres üzletasszo­nyok.

Ő két lánya, a tizennég y éves Amira és a négyéves Szofi mellett is folyamatos­an építi karrierjét.

– Azt gondolom, nagyon fontos, hogy anyaként is küzdjünk azért, hogy megvalósít­suk az álmainkat. Mindent el lehet érni, de igaz, hogy ehhez elengedhet­etlen a támogató családi háttér is. Nagyon szerencsés vagyok, mert nekem ez abszolút megvan.

A két lányom és a párom nélkül ezt nem tudnám így csinálni

– mesélte Szabina, aki úgy érzi, Béla mellett végre révbe ért.

Nemcsak a magánéletb­en, hanem a munkában is remekül kiegészíti­k egymást. Mind a ketten az üzleti életben dolgoznak, így kikérik egymás véleményét a fonto

Együtt

Tomán Szabina nemcsak a magánéletb­en, hanem az üzleti döntések meghozatal­a előtt is számíthat Szini Béla támogatásá­ra

sabb döntésekbe­n, és tanácsokat is szívesen adnak a másiknak.

– Az együtt töltött évek megerősíte­ttek minket abban, hogy remek párost alkotunk.

A vállalkozó lét mellett mind a ketten szeretünk kikapcsoló­dni, szórakozni, és élményeket gyűjteni a családunkk­al, barátainkk­al vagy éppen kettesben. Reméljük, jövőre még több izgalmas kaland, utazás, közös emlék vár ránk – tette hozzá Szabina.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary