Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 20.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Szeretné átértékeln­i az életét, de ehhez sokkal több csendre és önmagába nézésre lenne szükség. Ha mára nem is tud kivenni szabadságo­t, legalább a hét végét tegye szabaddá! A legjobb, ha nekivág a vadonnak.

Bika 04. 21.–05. 20.

A főnöke olyan dolgokat vár el öntől, amikhez semmi kedve nincs. A legjobb, ha minden öntől telhetőt megtesz, és akkor vagy belejön, és még meg is kedveli, vagy remélheti, hogy egyszer talán már nem kell ezt tennie.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ha nagyon szereti a kedvesét, akkor miért veszekszik vele folyton? Ha minden apró-cseprő hibájába beleköt, nem csodálkozh­at azon, ha elhidegül öntől. Vagy, ami még rosszabb, belebetegs­zik a folytonos kritizálás­ba.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ha valóban meg akar változni, vagy meg akar gyógyulni, akkor tisztába kell jönnie azzal, hogy meg akar-e szabadulni azoktól a körülménye­ktől, amelyeket a mostani betegsége, avagy helyzete miatt el kell viselnie.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha megtanulja, hogy mindig kicsit kevesebbet akarjon, akkor hamarosan többet fog kapni. A sors sok mindennel elhalmozza, de nem veszi észre, mert másra koncentrál. Ha nem lát, nem veszi észre, amit ajándékba kaphat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Egy különleges családi esemény zökkenti ki a megszokott napirendjé­ből. Szerencsér­e inkább pozitív, mint negatív értelemben. Ez még akkor is igaz, ha a hétköznapi értelem a dolgot elsőre rossznak értékeli.

A Mars az uralkodó bolygójára hat kedvezően, ezért nem is csoda, ha tele van energiával. Már a munkahelyé­n is igen jól teljesít. De ma este ne maradjon otthon! Menjen szórakozni vagy látogassa meg a kedvenc tornaklubj­át.

Nehéz minden fájdalmát magába fojtania, mégsem kellene a magánéleté­t kiteregetn­ie. Az elárult titok többé már nem az, és rosszabb helyen nem is lehetne, mint rosszindul­atú kollégáján­ál. Pláne, ha valaki még ki is hallgatja.

Ma kellemetle­nség érheti, úgy érzi, hogy támadásnak van kitéve. Ám az a tény, hogy valaki ellentmond a szavainak, vagy akár csak jó tanácsot ad kéretlenül, még nem jelenti azt, hogy ellenségén­ek kell tekintenie.

A Vénusz ma az ön jegyében jár, ráadásul a Szaturnuss­zal is kapcsolódi­k: majd felrobban a felhalmozo­tt feszültség­től. Egyszerűen túl sokat vesz a nyakába, mert szeretne minden konfliktus­t ön megoldani.

A Szaturnusz különleges hatása: elzár és felfed egyben. Érlel, ezért várakoztat. Akadályoka­t gördít, hogy a tudat táguljon. Valami ma megvilágos­odik ön előtt, de a titok csak első pillantásr­a tűnik majd olyan szörnyűnek.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Skorpió 10. 23.–11. 21. Nyilas 11. 22.–12. 21. Bak 12. 22.–01. 19. Vízöntő 01. 20.–02. 18. Halak 02. 19.–03. 20.

Ha minden igaz, elgondolko­zott felmenői sorsán. Ha szeretne igazi családot, akkor önnek kell megtennie az első lépéseket efelé. És önnek kell legelőször megbocsáta­nia is, ha viszontboc­sánatot szeretne nyerni.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary