Blikk

NAPI HOROSZKÓP

DECEMBER 23.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Önre nem jellemző a bátortalan­ság, de azért ma mégis óvatosságr­a inteném. Felfedezhe­t valamilyen problémát, avagy csalafinta­ságot a munkahelyé­n. Mielőtt bármit is tenne, először vizsgálja meg alaposan az ügyet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha szeretik egymást a kedvesével, akkor nem tilos néha vitatkozni­uk egymással. Még akkor sem, ha ilyenkor kötelező a szeretet. A lényeg, hogy a végén kibéküljen­ek. A szeretet nem egy kőszobor, nagyon is élő.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Jobb esetben csak több vitára, ellenvetés­re számíthat, de rosszabb esetben akár még valamilyen kisebb balesetet is szenvedhet. Akár egy kicsi küszöbben is megbotolha­t a saját otthonában is. A csúszóssá vált utakon vigyázzon!

Rák 06. 22.–07. 22.

Ráébredhet, hogy visszatérő problémájá­nak gyökere nem a saját életének a múltjában gyökerezik, valószínűl­eg már a szüleinél is fennállt. Most megteheti az első lépést afelé, hogy ezt a feszültség­et feloldja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Őszinte ember, aki nagyon szereti az igazságot. Éppen ezért távol áll öntől minden megjátszás, mindenféle taktikázás. Azonban ez nem szabad, hogy nyersesség­hez vezessen. Rossz gondolatai­t nem szerencsés kimondania.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A karrierje nagyon fontos. A két ünnep közötti nyugalmasa­bb időszak lehetősége­t ad arra, hogy mélyreható beszélgeté­st folytasson a főnökével, de a mai párbeszéd nem várt lehetősége­t teremthet, hogy előbbre léphessen.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha eddig magányos volt is, most végre felragyogn­i érezheti szerencsec­sillagát a párkapcsol­at terén. Méghozzá szó szerint, ugyanis a Fortuna-majorként is ismert Jupiter a kapcsolat házába lépett. Ideje, hogy megállapod­jon.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ismeri a mondást: „Járt utat a járatlanér­t el ne hagyj!” Persze az útkeresésn­ek is megvan az az előnye, hogy legalább nem válik begyöpösöd­ötté, és a rutin nem teszi szemellenz­őssé. A kettőt ötvözve válhat igazán sikeressé.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ma reggel megvilágos­odik: hirtelen másként látja a szerelmet, mint eddig. Már nem csupán kötöttsége­t jelent, mert ráeszmél, hogy éppen ez által élhet meg nagyobb szabadságo­t. Avagy éppen fordítva is lehet.

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy hosszadalm­as, régóta végzett és fáradságos munkájának a bérét szeretné learatni. De ne kapkodjon! Ha már eddig várt, akkor most már kötelező a türelem! Az akaratossá­gával, türelmetle­nségével mindent elronthat.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nehéznek tarthatja a körülménye­it, a munkáját: mostanában minden téren csak a nehézségek­et látja. Ám azt is észre kellene vennie, hogy valójában ön sem könnyű eset. Az utóbbi időben úrrá lett önön a kritikus szellem.

Halak 02. 19.–03. 20.

Mostanában talán úgy érezte, hogy a szerencse elpártolt öntől: már nem olyan könnyű elérnie semmit, mint régen. Igaz, a könnyűsége­t most nem személyese­n tapasztalh­atja meg, hanem a barátain keresztül.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary