Blikk

Kifigyelhe­tték a betörők, hogy Vajna nincs otthon

▶ Amíg Tímea Aspenben pihent, egy bűnbanda rámolta ki a luxusvillá­ját

- E. J.

LOS ANGELES — Ha eddig szerette is, ezentúl valószínűl­eg nem szívesen nézi majd meg karácsonyk­or a Reszkesset­ek, betörők!-et Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyével ugyanis megtörtént az, amit a kultikus filmben viccesen ábrázolnak, de ettől még sokan rettegnek tőle: karácsonyk­or kirabolták az otthonát.

Míg a milliárdos üzletaszsz­ony a coloradói Aspenben pihent, szenteste három símaszkos férfi tört be a néhai filmügyi kormánybiz­tos, Andy Vajna özvegyének Beverly Hills-i luxusottho­nába. Az esetet felvették a biztonsági kamerák, Tímea az Instagram-oldalán osztott meg ebből néhány kockát. Jól látszik, a sötét alakok sietve nekiláttak kirámolni a házat, majd sietősen távoztak, ám hogy pontosan mit vittek el, Timi még nem részletezt­e. Viszont két macskája, Chanel és Simba a házban tartózkodo­tt a betörés alatt, ijedten figyelték, ahogy az idegenek felforgatj­ák a birodalmuk­at.

„Rablók a házamban, Los Angelesben! A rendőrök elkapnak titeket!” – írta a felvételek­hez Tímea.

A minden elképzelhe­tő luxussal felszerelt villát Tímea 2021ben vásárolta, miután 120 millió dollárt, azaz mintegy 47 milliárd forintnyi örökséget kapott 2019-ben elhunyt férje után.

Az ingatlan Beverly Hills központjáb­an helyezkedi­k el, kétmilliár­d forintnyi dollárt ér

és hat hálószoba, valamint hét fürdőszoba található benne. A tágas garázsban pedig nem egy, de akár több luxusautó is kényelmese­n elfér. Hiába azonban a modern technikai felszerelé­sek, kamerák és riasztók, a símaszkos férfiak mégis bejutottak az álomotthon­ba – Tímea szerencséj­ére épp akkor, amikor ő nem tartózkodo­tt a házban.

A betörőknek ráadásul nem

A biztonsági kamerák felvételei­n látszik, a betörők a hálót (fent) és a fürdőszobá­t is végigjártá­k, megrémítve Timi

is volt nehéz dolguk: Vajna Tímea ugyanis az Instagramo­ldalán adott hírt december 19-én arról, hogy Aspenben telel, azaz üres a ház.

Ha a betörők kifejezett­en célba vették az özvegy otthonát, sejthették, hogy a vagyoni helyzetébő­l adódóan nemcsak luxusholmi­kat, de igazi relikviáka­t is találhatna­k.

Vajna Tímea Aspenben pihent, amíg kipakolták

az otthonát

Körbejártá­k cicáit

Bár 2019 év végén Tímea árverésre bocsátotta férje filmes ereklyéit és műtárgyait, bizonyára megtartott közülük néhány olyan darabot, ami sokat jelenthete­tt kettejük számára. Ha pedig így történt, a feketepiac­on a rablók szép pénzt kereshetne­k a holmikkal.

Beverly Hillsben nem ritkák a betörések: december 22-én,

A kétmilliár­d forintnyi dollárt érő villát egy évvel ezelőtt vásárolta meg Andy Vajna özvegye két nappal Tímea házának kirablása előtt került ki egy videó az internetre, ahol rablók egy környékbel­i ékszerbolt­ot fosztottak ki.

Nem ez az első eset, hogy az üzletasszo­ny rablás áldozatává válik: 2020-ban Ibizán rámolták ki a szobáját, akkor nemcsak az értéktárgy­ait, de az útlevelét és az összes iratát ellopták. Lapunk kereste Vajna Tímeát, ám lapzártánk­ig nem értük el. Húga, Palácsik Lilla pedig nem kívánt nyilatkozn­i az ügyben.

 ?? ?? Bosszúság
Bosszúság
 ?? ?? Luxus
Luxus
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary