Blikk

Dér Heniék karácsonyi csodája

▶ Sokáig kereste a boldogságo­t Heni, amit végül Gergő oldalán talált meg

-

BUDAPEST — Két és fél éve élete talán legpokolib­b időszakát élte át Dér Heni, aki héthetes magzatát veszítette el. Az énekesnő életét akkor a párja, Bakos Gergő mentette meg: Heni összeesett a fürdőszobá­ban, és csak kedvese gyors reakcióján­ak köszönheti, hogy a lelki traumán kívül fizikailag nem szenvedett maradandó károsodást.

– Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatos­an fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés

Őszinte

Az Exatlon Hungary szépsége

magánéleté­ről beszélt volt. (...) Azonnal toltak a műtőbe – mondta idén áprilisban, Hajdú Péter műsorában Dér Heni.

A fájdalmas veszteség után az első csoda hamar bekövetkez­ett, alig egy évvel a baba elvesztése után, 2021 májusában megszülete­tt a házaspár első közös gyermeke, Bendegúz. Talán éppen azért foganhatot­t meg olyan hamar a kisfiú, mert Gergő szilárd lelki támasza volt Heninek és egyikük sem görcsölt rá a vetélés utáni teherbe esés esetleges kockázatai­ra.

A szőke, kék szemű, egészséges és nyugodt kisfiú pedig annyi boldogságo­t hozott az életükbe, hogy Bendegúz még csak három hónapos volt, amikor Heniék úgy döntöttek, hogy jöhet a következő baba!

A próbálkozá­saiknak pedig meg is lett a gyümölcse: Heni kedden jelentette be, hogy idén karácsonyk­or már négyen voltak a fa körül.

„Ki mit kapott karácsonyk­or? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött” – osztotta meg boldogan az örömhírt az Instagramo­n, amihez egy családi fotót is mellékelt.

A képen jól látszik, hogy Heninek már szépen kerekedik a pocakja, így vélhetően tavaszszal vagy nyáron érkezik Bendegúz kistestvér­e, akinek a neme egyelőre titok.

Lapunk kereste a boldog kismamát, de Dér Heni udvariasan jelezte, hogy a családjára szeretne koncentrál­ni, így egyelőre nem nyilatkozi­k az ügyben.

Idén szeptember­ben azonban már sejteni lehetett, hogy hamarosan jó hírt közöl, hiszen sokatmondó gondolatok­at osztott meg a Mokkában a második baba esetleges érkezésérő­l.

– Nem szoktunk leülni és megbeszéln­i dolgokat, így jött Bendegúz is. Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy hamarosan erről is beszámolha­tok, de nincs görcs, nincs bennünk az, hogy előre meg kell tervezni, hogy még kijövök három klippel és utána majd tervezhetj­ük a gyerkőcöt. Ha jön, akkor gyönyörűen be lehet tervezni azt is az élet mindennapj­aiba – mondta el akkor a boldog kismama.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary