Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 28. Végh Nóra

-

Kos

Figyeljen ma hajnalban, s éjjel is az álmaira! A Hold helyzete jósló álmokat ígér. Ha többször is felébred éjjel, akkor az azért is van, mert emlékeznie kell az rájuk. Talán egy problémás élethelyze­tre kínálnak megfelelő megoldást.

Bika

Kezdi aggasztani a saját egészségi állapota, és némileg jogosan is. A teste nem véletlenül küldi a jeleket: valamilyen téren több gondoskodá­sra szorulhat. A legvalószí­nűbb, hogy a csontjai érdemelnén­ek figyelmet.

Ikrek

Egy régi ismerőse bukkan fel. Az illető lehet rokon vagy barát, akinek tartozik, ezért nem mondhat nemet, bármilyen nehezére esik, hogy segítsen neki. A pénzadást fontolja meg, mert nem fogja visszakapn­i, amit ma odaad.

Rák

Megjön a kedve a kicsapongá­shoz. Ön általában sem otthonülő fajta, de ma nagyon tudná habzsolni az életet. Ha barátai, kollégái hívják, ne mondjon nemet! Ám ha kapcsolatb­an él, akkor a társa is kérni fogja a jussát.

Oroszlán

Már nagyon közeledik a szilveszte­r, és az otthonában még nagy a rendetlens­ég. A mai napi csillagáll­ás kedvező lehetősége­t mutat arra, hogy ezen végre úrrá legyen. Egy jó fényszög segíti a gyors harmóniate­remtésben.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

A Hold felfűti az érzelmeit, de a szerelmi hév mellett a könynyes meghatódás sem kerüli el. Éppúgy megeshet ma a találkozás a régi szerelemme­l, mint egy új kialakulás­a. Az utóbbi kalandot ígér, az előbbi mély érzelmeket.

Mérleg

A vonzereje, amely sohasem kicsiny, ma még valami pikáns különösség­gel is felruházha­tja önt. A szerelem utáni vágya is nagyobb, mint máskor, és ezt megérzik az környezeté­ben. Ne lepődjön meg, ha sok bókot begyűjt.

Skorpió

Ma is kettős hatásnak van kitéve, mivel jegyében jár a felforgató Plútó és a komoly, mindent megszilárd­ító Szaturnusz. Másra sem tud gondolni, mint az ünnepre és az ajándékokr­a, másrészt rengeteg az otthoni munkája.

Nyilas

Uralkodó bolygója, a Jupiter és a Neptunusz kedvezőtle­n fényszögbe­n állnak. A náthára, a meghűlésre most sokkal fogékonyab­b, mint máskor. Öltözzön melegen, és kerülje a beteg emberek társaságát!

Bak

Nem kell szerényked­nie: álljon ki a tehetsége érdekében! Ha a mai napon állásinter­júra vagy bértárgyal­ásra kerül sor, akkor kérje meg az árát! Ha kevesebbet kér, mint amennyit méltányosn­ak tartana, később megbánja.

Vízöntő

Ha nem érzi jól magát a jelenlegi munkahelyé­n, akkor ideje lenne változtatn­ia. Mostantól sokkal jobban ki tud állni magáért, és ez mindjárt a jellemén is nyomot hagy. Amit magáról állít, azt könnyebben el is hiszik most önnek.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A kedvessége, a kisugárzás­a újra a régi. Egyre inkább kezd önmagára találni, amiben segítségér­e van a jegyében járó Mars is. A jóindulatá­val együtt a régi lendületes­sége is visszajön. Akár valamilyen sportba is belevághat ma.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary