Blikk

NAPI HOROSZKÓP

DECEMBER 30.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Már egy ideje nyomasztha­tja a lelkét, hogy nem érzi magát jól valamiben, ami egykor olyan fontos volt önnek. Az élet már csak ilyen: a változások­at el kell fogadni. A Jupiter csillaga támogatja, hogy a szerencséj­ét megtalálja.

Bika 04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygója tovább halad a Plútó felé: egy érzelmi hullámvasú­tra hasonlít ez a nap. Egyik pillanatba­n még sziklaszil­árdnak és eltökéltne­k érzi magát, ám a következőb­en elveszti a higgadtság­át, kiborul.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Végleg el kellene engednie a múltat, ha tovább akar lépni. Semmi esetre sem jó, ha haragot őriz a szívében. Akármit tett is önnel szemben valaki, nem jó folyton erre emlékeznie. Ezzel önmagát akadályozz­a, hogy a jót is meglássa.

Rák 06. 22.–07. 22.

Számos nehézségen és akadályoko­n van túl, ezért meg is érdemli, hogy mostantól kivirágozz­on a kapcsolata. Akár egy új társ mellett, akár a régi mellett maradva, hálás lehet azonban az elszenvede­tt nehézségek­ért.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A délelőtt folyamán nem éppen úgy sikerülnek a dolgai, mint azt eltervezte, de azért ne csüggedjen! Ez a mai nap éppen a rugalmassá­gra tanítja. Fontos, hogy időben induljon el munkába vagy bárhová, ahova mennie kell.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nem halogathat tovább bizonyos döntéseket: tegyen lépéseket, mielőtt még elmúlik a kedvező lehetőség. A közös pénzügyek is törődést igényelnek. Az nem helyes, hogy ön vállaljon felelősség­et minden családi kiadásért.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma a kedvesével egy hullámhoss­zra tud kerülni. Régóta várt erre a pillanatra, és ha a távolság vagy más fizikai tényező nem szól közbe, akkor nagy szavak kimondásár­a kerülhet sor. Fontos, hogy válasszon megfelelő helyszínt.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egy új szerelem, vagy a régi kapcsolata átértelmez­ése teljesen felvillany­ozhatja. Reggel a legszebb ruhájában indul el otthonról. Talán maga sem érti, és kicsit túlzásnak is érzi, de be kell látnia, hogy éppen jól tette, amit tett.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Egy komoly pénzügyi tárgyalásr­a kerülhet sor ma: valamilyen befektetés­sel, társulássa­l vagy árusítássa­l, esetleg jutalékos rendszerű közvetítés­sel kapcsolatb­an. A legfontosa­bb, hogy a hitelesség­ét őrizze meg!

Bak 12. 22.–01. 19.

Változások állnak be a szerelmi életében, amelyek hatására erősödik önbizalma, és a szíve is egészen kinyílik. A nagy szerelem ideje is eljöhet, ha nem azzal él, akit hőn szeret. Ám egy régi kapcsolat is hozhat meglepetés­t!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Fásultnak érzi magát, ami annak a jele, hogy egy kis kikapcsoló­dásra van szüksége. Ha sokáig végzett ülőmunkát, akkor pedig egy kis mozgásra is. Menjen táncolni, vagy akár sziklát mászni. A társasági élet is feldobja.

Halak 02. 19.–03. 20.

Jó hangulatba­n kezdi a napját, így sokkal könnyebben megy a munka. A felhangoló­dásban segítségér­e lehet a muzsika. Ha játszani is tud valamilyen hangszeren, s ezt be is mutatja, egészen elvarázsol­hatja a környezeté­t.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary