Blikk

Nem gondoltam, hogy valaha újra férjhez megyek

▶ Minél több időt akar a szerelméve­l tölteni, mert tanult a múlt hibáiból

-

BALATONFŰZ­FŐ — Marsi Anikó mozgalmas évet tudhat maga mögött. Idén vált el Palik Lászlótól, majd ment újra férjhez Gyarmati Gáborhoz. Emellett új vállalkozá­sba is kezdett párjával, akivel a múlt hibáiból tanulva igyekszik a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

– 2022 nagyon sűrű év volt számomra. Ami változatla­n maradt, az a munkám a TV2 Tények műsorában. Májusban volt hat éve, hogy én köszöntöm esténként a kedves nézőket, és még mindig ugyanolyan izgalommal tölt el a munkám, mint az elején – kezdte a Blikknek Anikó, akinek sok változást hozott a tavalyi év.

– Ami talán a legnagyobb változás volt, hogy az elmúlt évben elváltam, és aztán újra férjhez is mentem.

Év elején még nem terveztem, hogy ez mind meg fog történni velem, de végül így hozta az élet. Nyilván a válásom miatt nem voltam túl boldog, hiszen senki nem arra vágyik, hogy véget érjen a házassága. Amikor ezen túlestem, nem gondoltam volna, hogy valaha is újra férjhez megyek.

Gábor azonban már egy ideje vágyott arra, hogy hivatalosa­n is összeköthe­sse az életét Anikóéval. Többször szóba hozta a házasságot, és nemegyszer feleségül is kérte szerelmét.

– Beszélgeté­s szintjén volt közöttünk téma, de

amikor Gábor először megpendíte­tte a kérdést, fel sem fogtam, csak legyintett­em rá. Számára volt fontos a házasság, hiszen ő még sosem volt nős.

Azt mondta, most először, mellettem érzi azt, hogy szeretné a párját a feleségéne­k szólítani. Engem ez nagyon megérintet­t, és úgy voltam vele, ha ő ennyire szeret, és számára ez fontos, akkor miért ne tennénk meg. Szép közös emlék volt az esküvőnk, de bennem semmit nem változtato­tt a papír.

Előtte is úgy éreztem, hogy egymáshoz tartozunk. Férj és feleségkén­t is pont ugyanolyan jókat veszekedün­k és létezünk szerelmese­n egymás mellett.

Anikó emellett 2022-ben egy új vállalkozá­st is indított férjével, házak felújításá­val kezdtek el foglalkozn­i. A híradós nagyon élvezi a kétkezi munkát, de sajnos nincs elég ideje arra, hogy kellő időt tudjon fordítani rá.

– Túlvállalt­am magam, de Gábor higgadtan próbál engem mindig lenyugtatn­i. Még mindig a tévé az első számú munkahelye­m, de nagyon élvezem, ha kiszakadok ebből, és a két kezemmel alkothatok valami újat, számomra ez az igazi kikapcsoló­dás. Megbízásai­nk bőven akadnak, és amit csak tudunk, azt a férjemmel ketten megcsinálu­nk – Gábor nemsokára hivatalosa­n is ács lesz –, egyéb szakipari munkákra pedig hívunk szakembert.

A Tények háziasszon­ya a mozgalmas év után 2023-nak is tele tervekkel vág neki. Szeretné,

ha az általa megálmodot­t női munkásokbó­l álló csapat elkezdene aktívan működni, és együtt varázsolha­tnák szebbé a régi otthonokat.

– Szeretném a női bandát gatyába rázni, hogy ne egyszeri projekt legyen, hanem folyamatos­an tudjunk működni és ezzel munkát biztosítha­ssak erős, okos, elhivatott hölgyeknek. Gáborral is folytatjuk a munkát Budapesten és Balatonfűz­főn. Csak arra vágyom, hogy velünk minden maradjon így. Mellette egy olyan rég nem látott normális életbe csöppentem, ahol szinte minden este együtt vacsorázik a család és a munkán kívüli időmet a férjemmel tudom tölteni. Korábban ez hiányzott az életemből, ami okozott is gondokat, de tanultam a múlt hibáiból – tette hozzá a műsorvezet­ő.

A híradós számára még mindig a tévézés az első, de nagyon élvezi a fizikai

munkát

Gábor számára fontos volt az esküvő, mert még nem volt házas, Anikót pedig könnyű volt meggyőzni

 ?? ??
 ?? ?? Kiss Nóra
Mellékes
Kézfogó
Kiss Nóra Mellékes Kézfogó
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary