Blikk

Szerepet kapott a sorozatban

-

Krisztián a lázadó korszakába­n olyan kemény helyzetekb­e keveredett, hogy

sok barátja csodálja, hogy életben maradt

Akik látták A Király című sorozat hetedik részét, döbbenten tapasztalh­atták, hogy Krisztián szerepet kapott a műben. Fiatalkori önmaga, akit Georgita Máté Dezső alakít, meghívja egy buliban a valódi Zámbó Krisztiánt egy italra.

– Ez a bravúr Kovács Dániel Richárd, a rendező érdeme, aki úgy gondolta, érdekes volna, ha megjelenné­k a fiatalkori énem egyik jelenetébe­n. Nagyon tetszett a gondolat, érdekes volt kívülről figyelni „magamat”. De ami a leginkább megérintet­t, azok az édesapámma­l közös pillanatok voltak, például az a jelenet, amikor együtt horgásztun­k. Rengetegsz­er visszateke­rtem a jelenetet és nem tagadom, mindvégig sírtam rajta – fogalmazot­t Krisztián.

Nagy fájdalom számomra, hogy nem sokkal az után, hogy egyenesbe jöttem, és rájöttem, hogy az üzlettel és a zenével szeretnék foglalkozn­i, édesapám váratlanul elhunyt

– emlékezett vissza. – Ekkor szörnyű időszak következet­t az életemben. Ismét lecsúsztam, de ezúttal nem volt ott apu, hogy megmentsen. A hajamnál fogva húztam ki magam a bajból, és az azóta eltelt idő alatt már rájöttem, hogy akkoriban nem viselkedte­m helyesen.

Krisztián élete – szerencsér­e – jó irányba indult el, amit saját maga mellett

az édesanyján­ak és a családjána­k köszönhet. Most épp anynyi idős, mint Zámbó Jimmy volt, amikor elhagyta e földi világot. Ő pedig esküvőre, családalap­ításra készül.

– Zsuzsival jövő évre tervezzük az esküvőt. Nem siettük el, de ennek oka van. Szeretnék megadni minden lehetséges érzelmi biztonságo­t a leendő feleségemn­ek és a születendő gyermekein­knek. Most értem meg erre, lerakva a múlt terheit, készen arra, hogy megalapíts­am a saját családomat – mondta Jimmy elsőszülöt­t fia.

 ?? ?? Sötét évek
Sötét évek
 ?? ??
 ?? ?? Elekes Judit
Elekes Judit

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary