Blikk

20 ezren élvezték az Ügetőszilv­esztert

-

A Blikk korábbi fotósa, Weber Zsolt (narancssár­gában)

is ügetett az év utolsó napján

Sztárverse­nyzők

Petur András (balról) a második, Martinek János a hatodik, Baji Balázs a hetedik lett a futamában

BUDAPEST — A lovassport hazai szezonjána­k hosszú évek óta egyik legnépszer­űbb programja a szilveszte­ri ügetőverse­ny a Kincsem Parkban, és az évbúcsúzta­tó versenyekr­e ezúttal is szép számmal, közel 20 ezren voltak kíváncsiak. A 2022-t lezáró esemény két legjobban várt futama pedig a két kiváló színművész­ről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról elnevezett viadalok voltak, amelyeken szokás szerint művészek, sportolók, tévés személyisé­gek vettek részt.

A Bubik-emlékverse­nyt Bács Péter színművész nyerte Ann Bella M-et hajtva, az olimpiai bajnok Martinek János 6., a világbajno­ki bronzérmes gátfutó Baji Balázs a 7. helyen végzett, míg Németh Gábor díjugrató, a verseny többszörös győztese nyolcadik lett. A Zenthe-futamot a tévések uralták, az M4 Sport kommentáto­ra, Szekeres Péter harmadszor áll starthoz, és először győzött, a Sport TV műsorvezet­őjét, Petur Andrást megelőzve. A cselgáncso­zó Ungvári Miklós 4., a korábbi élvonalbel­i futballist­a, Pintér Zoltán 6., míg az egykori válogatott focista Urbán Flórián a 8. helyen ért célba.

„Ómagyarul: boldog vagyok, hogy második lettem a szilveszte­ri ügetőverse­nyen. Újmagyarul: ott van bazzmeeeee­eee” – írta az Instagramo­n Petur.

Díjátadó

A válogatott­ól visszavonu­lt futballist­a, Szalai Ádám díjakat adott át, és számtalan autogramot is kiosztott a rajongókna­k

 ?? ?? Küzdelem
Küzdelem
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary