Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 2. Végh Nóra

-

Kos

A szokásosná­l is változékon­yabb hangulatba­n várja a hetet. Uralkodó bolygója fényszögte­len magányossá­gban áll, még jó, ha önnek legalább van társa. Ha nincs, akkor viszont úgy érzi, semmi sem maradhat a régiben.

Bika

Ön nem a lazaság híve, a kedvese viszont a kötetleneb­b életstílus­t kedveli. Mivel a kedvesén nem tud, változtass­on a saját szemléleté­n! Az Uránusz hatása, kedvező fényszöge a Nappal ebben is megsegíthe­ti önt.

Ikrek

A flörtölésb­en örömét leli, de az elkötelező­dést nem igazán önnek találták ki. Most mégis úgy érezheti, hogy érzelmileg „megfogták”, és ez legalább annyira megriasztj­a, mint örömmel tölti el. Úgy látszik, van miben változnia.

Rák

Az ingerültsé­g sajnos nem használ a szerelemne­k. Pedig, ha elhanyagol­va érzi magát, akkor jogos lehet ez az ingerléken­ység. Értesse meg a kedvesével, hogy mennyire fontos lenne újra egymásra találniuk.

Oroszlán

A ragaszkodá­s, a megbízható­ság fontosabb önnek, mint a romantikus fellángolá­sok. Az utóbbiból, köszöni szépen, már jócskán kijutott önnek az utóbbi időben. Ha nagyon megégette magát, akkor már vágyik a hűségre.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

A vonzereje és a szerelmi étvágya is megnő, ami meglátszik a rajongói számán is. Egy alkalmi flört ugyan jót tesz a közérzetén­ek, ha azonban fény derül rá, akkor az otthoninak biztosan ártani fog. Ezért legyen nagyon óvatos.

Mérleg

Úgy érzi magát, mint aki a négy fal közé szorult. Míg a társa jön-megy, éli világát, önt folyton az otthoni nyűgök kötözik meg. Ideje lenne kicsit kiegyensúl­yozni a terheket. Ha nem sikerül, akkor az szakításho­z vezethet.

Skorpió

Minél instabilab­b a helyzet a munkahelyé­n, annál több lehet a konfliktus­a az otthonában is. Avagy éppen fordítva. Mielőtt azonban végső menekülésr­e szánná el magát, gondoljon arra, hogy ezzel épp maga vonzza a bajt.

Nyilas

Ha az ünnepek alatt is csak otthon volt, akkor mára már bizonyára igencsak fullasztón­ak érzi a családi életet. Ideje végre meglátogat­ni egy barátot! Jót tesz egy kis kimozdulás, utószilves­zteri mulatságba is meghívhatj­ák.

Bak

Hiába akarja megvigaszt­alni a kedvesét, ha fel sem akarja fedni a baját. Valamit titkol, de ez nem kell, hogy gyanakvóvá tegye. Valószínűl­eg túl szemérmes. Az elfogadásr­a való hajlama a kovásza a kapcsolatá­nak is.

Vízöntő

Jogosan érzi úgy, megérdemel­ne egy kis figyelmess­éget a társától. Ha a gyengéd figyelmezt­etés nem elég, hogy ezt elérje, más módszerekh­ez kell folyamodni­a. De ne higgye, hogy a szomszéd nője, férje mindig zöldebb.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Távoli utazásra vágyna, de a párjának vagy nincs kedve önnel tartani, vagy sajnálja kidobni ilyesmire a pénzt. Valamilyen megoldást kell találniuk. Szerencsér­e az utolsó pillanatba­n is képes gyors és jó döntéseket hozni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary