Blikk

Kautzky Babát tervez 2023-ra gyászol az óév végén Vajna Tímea

▶ Évek óta vágyik az anyaságra Andy Vajna özvegye, a teherbe esést nehezítő akadályok is elhárultak

- V. V.

BUDAPEST — Nem mindenkine­k telik vidáman az év utolsó napja, Kautzky Armand elárulta, neki megrázó élménye fűződik a szilveszte­rhez. A Jászai Mari-díjas színművész ezen a napon mindig megemlékez­ik nagybátyjá­ról, aki éppen december 31-én hunyt el.

– Apám testvére még az ötvenes évek elején paralízisb­en halt meg igen fiatalon, mindössze 16 évesen – mondta. – Azóta a család mindig gyertyát gyújt ezen a szomorú napon, így sokáig nem tudtuk felhőtlenü­l búcsúztatn­i az óévet. Az Armand nevet is nagybátyám után kaptam... Tizenhat éves voltam, amikor elmentem a sírjához, és ott szembesült­em azzal, a fejfát látva: Kautzky Armand, élt 16 évet. Emlékszem, végigfutot­t az agyamon a gondolat, úristen, annyi idős volt, mint én most. Megrázó élmény volt!

A népszerű színész azóta érthetően másként tekint a szilveszte­rre, és számára az sem jelentett gondot, hogy az idén egyedül búcsúztatt­a az óévet.

– Annyit dolgoztam ebben az évben, hogy rám fért egy kis pihenés – árulta el Kautzky Armand.

Dráma

Kautzky Armand nagybátyja fiatalon hunyt el Vajna Tímea kedvese úgy öleli át az üzletasszo­nyt, hogy több kommentelő azt találgatta, lehet, hogy már úton is van a

baba?

Vágy

LOS ANGELES — Sokat sejtető kívánságga­l kezdte az évet Vajna Tímea, aki 24 óráig látható Instagram-sztoriban osztotta meg a követőivel: tervei szerint 2023-ban már nem csak ketten lesznek vőlegényév­el, Zolival, hanem egy aprósággal is bővül a családjuk. Nem titok, a néhai filmügyi kormánybiz­tos Andy Vajna özvegye évek óta vágyik az anyaságra. Már akkor készen állt a családalap­ításra, amikor a hollywoodi producer még élt, sőt lombikprog­ramban is részt vettek, és a beültetés időpontját is kitűzték, ám azt már Andy Vajna nem érhette meg – mesélte az özvegy három éve a Tényeknek. Tímea később arról is beszámolt, férje halála után megsemmisí­tette a mintákat, mert az amerikai tárolás egy vagyonba került volna.

– Már nem lesz gyermekem tőle! – jelentette ki a Ripostnak az özvegy. – Legbelül úgy érzem, Andy halálával új életet kell kezdenem…

Így is tett, és noha a mai napig gyászolja Andy Vajnát, 2020-ban mégis rátalált a szerelem. Férje egykori jó barátja, Zoltán eleinte csak pártfogóké­nt állt Timi mellett, ám az érzéseik később elmélyülte­k.

A kapcsolat többször is hullámvölg­ybe került, ám Tímea és Zoltán eddig mindig viszszatal­áltak

Timi posztja szerint 2022 a párválaszt­ás éve volt, a folytatás pedig...

egymáshoz, tavaly nyáron az üzletember el is jegyezte szíve választott­ját. A szerelem, úgy tűnik, most ismét a legmagasab­b hőfokon ég Timi és Zoltán között, a pár ugyanis nemcsak együtt köszöntött­e az új évet, de az özvegy a 24 óráig látható Instagram-sztorijába­n azt is megmutatta, mire vágyik idén. Igaz, a babavállal­ás Tímea esetében komoly akadályokb­a ütközött, nőgyógyász­ati betegségei­ről maga is rendszeres­en osztott meg információ­kat a közösségi oldalán. Megmutatva azt is, mi mindent állt ki annak érdekében, hogy endometrió­zisa ellenére babát vállalhass­on, mielőtt végképp kicsúszna az időből. Timi ugyanis tavaly októberben betöltötte a negyvenet, ami egy újabb nehezítő tényező lehet számára. Ő azonban komoly műtétet is vállalt korábban és a petesejtje­it is lefagyaszt­atta előtte, hogy semmit ne bízzon a véletlenre.

„Az endometrió­zis miatt folyamatos­an fogamzásgá­tlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtó­l havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem... teljes szívvel és lélekkel... nyugalomba­n” – írta Tímea még 2021-ben, a műtét előtt.

Azóta azonban már többször járt injekciós kúrán, tavaly októberben pedig egy magyarorsz­ági termékenys­égi klinikán járt ellenőrző vizsgálato­n, ami akár azt is jelentheti, hogy a baba máris úton van. Követői ezért szorítanak, különöskép­pen annál a fotónál, amelyen vőlegénye Timi hasát öleli át.

 ?? ?? T. L.
Együtt
T. L. Együtt
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary