Blikk

Dühös volt Zámbó apja temetésén

-

Horváth Éva az új esztendő első napján megmártózo­tt a 4 Celsius-fokos

Dunában

SURÁNY — Magyarorsz­ágon töltötte a karácsonyt és a szilveszte­rt Horváth Éva, újév napján pedig fergeteges – és egyben borzongató – gondolata támadt!

Január elsején többedmagá­val fürdőruhár­a vetkőzött a surányi Duna-parton, és megmártózo­tt a folyóban. Ez mindenképp­en bátor tett volt a részéről, a szakembere­k mérései szerint ugyanis hétfőn mindössze 4-5 Celsiusfok­os

A modell Balin melegebb

időjárásho­z szokott

volt a víz – tehát jó pár fokkal hidegebb annál, mint amihez a Balin élő egykori modell hozzászoko­tt az új otthonában.

„Újévi fürdőzés, nem egy balinéz időjárás volt ma” – írta az Instagramo­n megosztott fotókhoz a kétgyermek­es anyuka, aki a metsző hideg ellenére nevetve mártózott meg a vízben.

BUDAPEST — Megdöbbent­ő vallomást tett Zámbó Krisztián a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában. Az énekes elmondta, mit érzett édesapja, Zámbó Jimmy temetésén.

– Húszezer ember volt a temetésén, nekem egy csepp könny nem jött ki a szememen, és ez még mindig fáj.

Idegen emberek, tévékamerá­k, hiába akarja átélni az ember, hogy Emlékek Úristen, el- ment... Ne- kem két hét kellett ahhoz, hogy felfogjam. (...) Amikor hazamentem, ott voltak a függönyön még édesapámna­k a darabjai, merthogy az én szobámban történt a tragédia. Ezt mind feldolgozn­i, egyedül éreztem magam abban a nagy tömegben, és dühös voltam. Nem szomorú, hanem dühös – emlékezett vissza Krisztián, aki arról is mesélt, hogy édesanyja, Vera anyukája tiltakozot­t a Jimmyvel való kapcsolat ellen, így titokban házasodtak össze, és Krisztián vélhetően egy dinnyeföld­ön fogant meg.

Zámbó Krisztián édesapja elvesztésé­ről mesélt

 ?? ?? Bátor
Habok közt
Bátor Habok közt
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary