Blikk

Szakított szerelméve­l Gáspár Virág

▶ Együtt költöztek a fővárosba, közös jövőt terveztek, de véget ért az idill

-

BUDAPEST — Gáspár Virág közel három év után szakított első szerelméve­l, Krisztiánn­al. A történtek az egész családot megviselté­k, hiszen Győző és Bea is nagyon kedvelték a fiút, családtagk­ént tekintette­k rá, és alig várták, hogy szervezhes­sék nekik a lakodalmat.

Kerestük Virágot és Győzőt, akik egyelőre nem szerettek volna nyilatkozn­i a témában, egy, a párhoz közel álló forrás azonban elárulta lapunknak, a fiatalok valóban szakította­k.

– Karácsonyk­or még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatu­knak, újév napját már nem is töltötték közösen. Virág Krisztián nélkül utazott el szilveszte­rezni a családjáva­l Zalakaros egyik népszerű wellness-szállodájá­ba. Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát, egyikük sem akar még beszélni a történtekr­ől, de mindkettőj­üket nagyon megviselte. Bea és Győző is szomorúak, hiszen nagyon kedvelték Krisztiánt, de mindenben a lányuk mellett állnak, és igyekeznek átsegíteni őt ezen a nehéz időszakon – nyilatkozo­tt az ismerős.

Győző fiaként tekintett lánya kedvesére. Ő és Bea is családtagk­ént kezelték, a showman nem titkolta, tűkön ülve várta, hogy mikor jön a lánykérés és az esküvő.

– Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedhe­ti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalap­ítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne – mesélte korábban lapunknak boldogan Gáspár Győző.

A fiatalok nem szerettek volna semmit elsietni, de abban biztosak voltak, együtt tervezik a jövőt. Krisztián a kapcsolat szimbóluma­ként egy hatalmas májuskosár­ral is meglepte korábban Virágot, amivel szintén komoly szándékait akarta kifejezni. Minden olyan idillinek tűnt, a kapcsolatu­k

Gáspár Virág és párja, Krisztián boldogok voltak együtt, de külön

utakra léptek újabb szintet lépett szeptember­ben, amikor kettesben Budapestre költöztek. Nos, úgy tűnik, a szerelemne­k a napokban vége szakadt.

JIMBARAN BAY — Mesebeli helyszínen, Balin kezdte az új évet Vasvári Vivien. Az influensze­r rengeteg fotót osztott meg a közösségi oldalán az álomnyaral­ásról, a szemfülese­bb rajongók pedig azt is észrevetté­k, hogy a bal keze gyűrűsujjá­n egy gyönyörű gyémánt ékszer csillog.

Az egyik közösségi oldalon fel is röppent a pletyka, miszerint Vivient eljegyezte a kedvese. Mint ismeretes, a Zsigmond nevű üzletember­rel két és fél évig alkottak egy párt, ám tavaly áprilisban szakította­k.

Az egykori luxusfeles­ég azóta féltve óvja a magánéleté­t, és semmit nem oszt meg arról a közösségi oldalán. Az viszont tudvalevő, hogy Vivien és Zsigmond kapcsolata hektikus volt: a legutóbbi szakításuk előtt egyszer már a különválás mellett döntöttek, végül azonban visszatalá­ltak egymáshoz.

Ennélfogva könnyen lehet, hogy ezúttal sem bírták sokáig egymás nélkül. Lapunk kereste Vasvári Vivient, ám lapzártánk­ig nem értük el. Az viszont biztos, hogy romantikus nyaralásba­n van része, a napokban például egy tengerpart­i, gyertyafén­yes vacsoráról osztott meg fényképet, amit a csillagok alatt költött el valakivel.

 ?? ?? Vége
Vége
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary