Blikk

Pánikroham­okkal küzd Mazsi

-

Lajos bácsi otellójára Öt kislányt fojtott meg Piroska

BUDAPEST — Berki Krisztián özvegye még mindig nem tudta feldolgozn­i férje halálát. A gyász miatt pánikroham­ok gyötrik.

Trauma

Berki Krisztián tavaly májusi halála óta az özvegyének, Mazsinak lelki bajai vannak

A Balin nyaraló modell, Vasvári Vivien ujján egy titokzatos

gyémántgyű­rű díszeleg

Mazsi ritkán nyilatkozi­k férje elvesztésé­ről, ám most kivételt tett, és a Palikék világa by Manna YouTube-csatorna különleges szilveszte­ri adásában őszintén vallott gyászáról. Elmondta, hiába teltek el hónapok, még mindig nehezen tud beszélni a történtekr­ől.

– Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozo­m erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozh­atatlan.

Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéreme­t, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, hanem mert nem vagyok rá képes – mondta az üzletasszo­ny, aki a mai napig sokszor abba a hitbe ringatja magát, hogy férje még most is él.

– Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülö­k vele, hogy nem tudom felhívni, hogy elment. Amikor szembesülö­k azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezn­i, hogy döntsek a kislányunk­kal kapcsolatb­an, akkor jönnek ezek a pánikroham­ok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént.

Mazsi hozzátette, nem tudott férje betegségér­ől, csak utólag derült ki számára is, hogy az egyik vizsgálat eredménye rossz volt.

 ?? ??
 ?? ?? Gyűrű
Gyűrű
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary