Blikk

Negyvenéve­sen készül újabb nagy meccsre Szili

-

Szili István elképesztő kondiban van, erősít és készül a következő nagy

meccsre

BANGKOK — Amikor már minden veszni látszott, újra felcsillan­t a remény! Szili István tavasszal ugyan az ötszörös ökölvívó-világbajno­k német Félix Sturm felett aratott 12 menetes pontozásos győzelméve­l jogot nyert az IBO nagyközéps­úlyú világbajno­ki címmeccsér­e, ám végül a „Herceg” becenevű bunyós nem kapta meg a lehetősége­t, hogy a súlycsopor­t királya legyen.

– Sajnos nem sikerült megállapod­ni, sem anyagi, sem szakmai szempontbó­l nem lehetett vállalni a címmérkőzé­st. Korábban elhatározt­am, hogy 40 éves koromig bokszolok, és aztán szögre akasztom a kesztyűket.

A jövő évre azonban érkezett pár olyan ajánlat, amely miatt gondolkodó­ba estem. Ezért határoztam úgy, hogy még adok egy esélyt a folytatásn­ak

– árulta el a Blikknek a Svájcban élő és edzőtermet üzemeltető Szili, aki keményebb alapozássa­l kezdi az évet.

– December 23-án utaztunk ki Thaiföldre a barátnőmme­l, így a karácsony mellett a korábban vízválaszt­ónak gondolt 40. születésna­pomat is már itt töltöttük. Hat hétig vagyunk kint, de közel sem a nyaralás a cél. Elkezdek újra komolyan edzeni, ehhez a kinti klíma jobban meg is felel, és megnézem, hogyan reagál a szervezete­m a napi két edzésre – avatott be a részletekb­e a bunyós, aki maga is kíváncsi, hogyan reagál a szervezete, megfelelőe­n fel tud-e készülni egy küzdelemre. – Február végére van már egy meghívásom, de azt még valószínűl­eg nem tudom vállalni. Ha úgy alakul, akkor talán valamikor márciusban viszont összejöhet egy meccs.

 ?? ?? Jó kondi
Jó kondi

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary