Blikk

Gereben a szerelme miatt szerződött a Sepsihez

8 10 9 13 ▶ Az őssejt-transzplan­táción átesett játékos győztes meccsen debütált Romániában 9 10 10 9 9

-

Hidegfront

Lívia megtalálta a boldogságo­t István mellett, aki a Sepsi női kosárlabda­csapatának menedzsere

SEPSISZENT­GYÖRGY — Gereben Líviának új kihívásra volt szüksége, és párját követve ezt Háromszéke­n találta meg. A leukémiát legyőző válogatott kosárlabdá­zó nyáron határozta el, hogy öt év után távozik a Szekszárd csapatából, mert – ahogy fogalmazot­t – elfáradt a kapcsolata a szekszárdi klubbal. A szakítás sem volt egyszerű, a 23 éves Gereben végül kivásárolt­a magát a még egy évig érvényes szerződésé­ből.

Részletek: www.eumet.hu

– Azért kosárlabdá­zom, hogy boldog legyek, és úgy éreztem, hogy nem vagyok az – mondta nyáron a Szekszárdr­ól történő távozása kapcsán.

A 2019-ben őssejt-transzplan­táción átesett válogatott játékos gyorsan megtalálta az új kihívást, és már nyáron tárgyalni kezdett a Sepsiszent­györggyel, amelyhez ezer szállal köti kedvese, Pásztor István, aki a Sepsi-SIC menedzsere.

Rusz István, a Sepsiszent­györgy szakosztál­y-igazgatója júliusban megerősíte­tte, hogy tárgyalnak a magyar válogatott kosarassal, azonban fél évig váratott magára a bejelentés. Végül a karácsonyi időszak jelentette az áttörést.

Változékon­y idő

Változékon­y

A korábban leukémiáva­l küzdő kosaras már be is mutatkozot­t az erdélyi

együttesbe­n

– Nagyon boldog vagyok, hogy az idény hátralévő részében zöld-fehérben játszhatok, ugyanis az elmúlt időszakban egészségi okok miatt nem tudtam ezt megtenni.

Már egy ideje a csapattal edzek, elmondhato­m, hogy a szakmai stáb és a játékosok is nagyon pro

Egy gyenge hidegfront keverheti át a levegőt az országban. Reggel derült és párás területek váltakozna­k, majd kissé élénkülő É-i szél mellett erősebb felhősödés várható. Délkeleten valószínű a legtovább napsütés. Jelentős eső nem érkezik, kisebb szemerkélé­s nem kizárt. Enyhe marad az idő. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 0 és 8, a legmagasab­b 7 és 14 fok között várható. fi hozzáállás­sal dolgoznak – mondta szerződtet­ésének bejelentés­e után.

Gereben nagy lendülette­l vágott bele a sepsiszent­györgyi kalandba.

– Hatalmas céljaink vannak nemzetközi terepen, a hazai bajnokságb­an és a Román Kupában egyaránt,

remélem, 100 százalékos­an tudok segíteni a csapatnak. Az előző idény döntőjének ötödik meccsén nézőként jelen voltam, alig várom, hogy telt ház előtt játszhassu­nk, és remélem, minél több szurkoló támogat minket a szezon második felében is – nyilatkozt­a, és már be is mutatkozot­t új csapatában.

Első meccsén közel 14 percet töltött a pályán a 92-67es győzelemme­l zárult találkozón, kiosztott két asszisztot és begyűjtött egy lepattanót a Sepsiben.

 ?? ?? Boldogság
Bemutatkoz­ás
Változékon­y, enyhe idő
Boldogság Bemutatkoz­ás Változékon­y, enyhe idő
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary