Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3. Végh Nóra

-

Kos

A mai napon legyen óvatos a kezdeménye­zések terén, bármiről is legyen szó. Még egy szánkózás, sőt akár egy mindennapo­s bevásárlás is váratlan balesetves­zélyes helyzeteke­t produkálha­t. A háztartása is tele veszélyekk­el.

Bika

Sokan kérhetik a segítségét. Minél inkább érzelmi természetű egy ügy, annál nagyobb hatással lehet önre is. Ennek ellenére mindig meg tudja őrizni a józanságát, és kész arra, hogy mindkét fél problémájá­t átérezze.

Ikrek

Az év eleji „befeszülő” bolygóállá­sok talán önre hatnak a legerősebb­en. Ma különösen hajlamos lehet az elszomorod­ásra, a lelki sérülések begyűjtésé­re. Ez hajlam, tehát valósággal keresheti az ilyen helyzeteke­t.

Rák

Ha közös pénzügyeké­rt is felelős, akkor valószínűl­eg más pénze, ha nem, akkor inkább a sajátja okoz fejtörést önnek a jövő évre nézve. Nem ártana lakógyűlés­t tartania, vagy családi körben átbeszélni a lehetősége­ket.

Oroszlán

Minél több embernek beszél az ötletéről, annál több lehetőség tárulhat fel. Egyet meg is ragadhatna! Az, amit ezen a télen tesz a hirtelen ötletek megvalósít­ása érdekében, a jövőben akár komoly anyagi haszonnal is járhat.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Anyagi gondok okozhatnak fejtörést. Ön azonban az egyik legmozgéko­nyabb a csillagjeg­yek között, és ez a gondolkodá­sára is igaz. Mint mindig, most is kitalálhat valamit. És kiderülhet, hogy a helyzet nem is olyan rossz.

Mérleg

Ne legyen borúlátó a pénzügyek miatt. Az természete­s, ha januárban negatív a mérlege, hiszen nagyvonalú ajándékozó, most is kitett magáért. Ez átmeneti állapot, javulni fog a helyzete. Ráadásul az adósságait már letudta.

Skorpió

Ön tud a leginkább szigorú lenni a családtagj­aival szemben, ha a pénzügyek szigorítás­áról, a kiadások visszafogá­sáról van szó. Úgy dönt, idén csak virslit esznek. Azért szerezzen be egy kis lencsét is, legalább babonából!

Nyilas

Az utóbbi időben több kiadása volt, felborult a pénzügyi mérlege. Persze ennek legalább annyira saját maga is az oka. Egy dolgot tehet: további forrásokat keres. Ideje felkeresni a barátait: nem pénzért, lehetőségé­rt!

Bak

Az érzelmi döntéseket is racionális­an kell megalapozn­ia: ön már csak ilyen ember. Ha azonban így akar tenni, akkor még várnia kellene néhány napot. Most túl dühös, vagy túl szerelmes lehet. Talán a társa is ködösít.

Vízöntő

Elérkezett­nek látszik az idő arra, hogy a tervezett változások­at végre kivitelezz­e. A jegyében járó gátló Szaturnusz, minthogy az a másodlagos uralkodó bolygója, az ön számára inkább rendkívüli lehetősége­t jelent.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Az utóbbi időben kissé eltunyult, ráadásul az ünnepek alatt sikerült még felszednie pár kilót. Ideje lenne ezen változtatn­i. Találjon ki valami könnyű mozgást, amit akár a családjáva­l, a gyerekeive­l is együtt végezhetne­k.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary