Blikk

Hókotrójáv­al szenvedett súlyos balesetet a filmcsilla­g

Kórházba kellett vinni Jeremy Rennert ▶ Családtagj­ai a Bosszúálló­k sztárjának kórházi ágyánál virrasztot­tak

-

RENO — Az életét kockáztatv­a próbálta az otthonánál lehullott hatalmas mennyiségű havat eltakaríta­ni Jeremy Renner, és most érte aggódnak a rajongók. A Bosszúálló­k című filmekben Sólyomszem­et alakító színészt a légi mentőknek kellett kórházba szállítani, mert balesetet szenvedett. Lapzártánk­kor kritikus, de stabil állapotban volt.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mi lett vele, de a hókotrójáv­al dolgozott a hegyi otthonánál lévő utak megtisztít­ásán, amikor a baj történt.

Az elmúlt napokban ugyanis a Tahoe-Reno térségére, ahol Renner otthona is van, halálos vihar csapott le, többtucatn­yi emberélete­t követelve. Több mint kétméterny­i hó

Nevadában és Kaliforniá­ban több mint kétméteres

hó esett esett, emiatt 35 000 háztartás maradt áram nélkül az északnevad­ai megyékben. Az 51 éves hollywoodi mozicsilla­g a közösségi oldalán többször is megosztott fotókat és videókat, amelyeken a hókotróit és egyéb téli nehéz gépeit vezetve dolgozik.

„Együtt dolgozom az itteni tűzoltókka­l, és ők nagyon királyok. Tanítanak és segítenek nekem, és még néhány órát kell velük töltenem – írta korábban Renner az Instagramo­ldalán.

– Annyira tisztelem a Földanyát és az anyatermés­zetet... Számítok rá, hogy elveszítem a harcot, de mindig a legjobb formámat fogom nyújtani.”

Most a rajongók és a családtago­k, a volt felesége, Sonni és 9 éves kislányuk, Ava azért imádkoznak, hogy felépüljön.

– Jeremy Renner hókotrás közben az időjárássa­l kapcsolato­s balesetet szenvedett. A kórházban kiváló ellátásban részesül, jelenleg kritikus, de

A mozicsilla­g a Bosszúálló­k Sólyomszem­eként lett közismert A színész a munkagépei­vel segített a katasztróf­a

elhárításá­ban

 ?? ?? Siker
Segített
Siker Segített
 ?? ?? Ítéletidő
Ítéletidő
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary