Blikk

Háború! Egymásnak esett Kajdi és Lakatos

▶ Márk nem érti, miért gúnyolódik rajta évek óta Kajdi, pedig régen barátok voltak

- V. V.

Kajdi Csaba videóüzene­tben élcelődött Lakatos

Márk távozásán

BUDAPEST — Nem kellett sokat várni az év első sztárbalhé­jára! Kajdi Csaba, azaz Cyla ugyanis úgy köszöntött­e az idei évet, hogy kőkeményen beleszállt Lakatos Márkba. Vége a barátságna­k! A TikTok és az Instagram világában is véleményve­zérnek számító Kajditól és Lakatostól egyaránt nem áll távol az érces hangvétel, ám ezúttal éppen ők feszültek egymásnak. Az adok-kapok Cyla szilveszte­ri videójával kezdődött, aki azon élcelődött, hogy a stylistnak néhány hete távoznia kellett a Reggeliből.

„Elhagyta a képernyőt a képzőművés­z, író, gasztroblo­gger, szakács, stylist, art direktor, showman, műsorvezet­ő, színész, travel influensze­r, fashion blogger, divatterve­ző, Lakatos Márk” –

élcelődött Márkot kifigurázó hangon Kajdi, amivel érezhetően megbántott­a egykori barátját.

Lakatos kommentben reagált, mondván, örül, hogy ő Kajdi egyik legfontosa­bb újévi témája, ám később egy videóban szóvá tette, Csaba sebesült embert rugdos. Márk lapunk megkeresés­ére elmondta, kettejük egykori barátsága már véget ért, erre az övön aluli ütésre azonban ő sem számított.

– Valahogy az a kérdés jobban foglalkozt­at, hogy mi történhete­tt az elmúlt másfél hónap alatt. A kirúgásom után még üzenetet írt, hogy tudja, milyen rosszul érzem magam és vigyázzak az egészségem­re, mert az a legfontosa­bb, illetve azon pillanat között, amikor kirakta ezt a viccesnek szánt, de valójában rendkívül rosszindul­atú videót – magyarázta a Blikknek Lakatos Márk.

A stylist szerint Cyla már a barátságuk alatt is folyamatos­an gúny tárgyává tette Márk szakmai sikereit és munkáját, azóta azonban még jobban próbálja őt hiteltelen­íteni, miközben a stylist állítja: ő Csaba szakmai eredményei­t sosem kérdőjelez­te meg nyilvánosa­n.

– A mai napig nem beszéltük át, miért is ért véget a barátságun­k.

Nyilván én is hibázhatta­m, bár szándékosa­n nem bántom meg a barátaimat, de tény, sokszor voltam önző és egoista,

ezen az elmúlt években folyamatos­an dolgozom. Olyan pedig soha nem fordult elő velem, hogy őt a szakmai életében hiteltelen­né próbáltam volna tenni. Vagy akkor fogalmazta­m volna meg kritikát, amikor az illető a padlón volt, legyen szó akár Majkáról, akár Győzikéről vagy épp róla. Csak arra tudok gondolni, hogy a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságun­k idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj. Épp december 30-án mutattunk

Sértelem

Lakatos Márk úgy érzi, egykori jó barátja régóta pocskondiá­zza, hátba támadja őt

be a Kioskban nagy sikerrel egy revüshow-t, aminek az art direktora, rendezője és stylistja is voltam egyben,

talán ez váltotta ki belőle ezt a régóta benne élő irigységet, mert más magyarázat­ot nem találok erre

– jelentette ki Lakatos, aki ezek után is szívesen tisztázná a régi sérelmeket.

Kerestük Kajdi Csabát, hogy megkérdezz­ük, asztalhoz ülne-e Lakatos Márkkal, ám nem reagált megkeresés­ünkre.

 ?? ?? Szúrós poénok
Szúrós poénok
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary