Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 4. Végh Nóra

-

Kos

Ha vezető pozícióban van, ma nem lesz igazán jó főnök. Sehogy sem bírja elviselni, ha valaki ellentmond. De mivel nincs apelláta, könnyű véghez vinnie az akaratát. Ha beosztott, az érem másik oldalát kell megtapaszt­alnia.

Bika

Jó időszak ez arra, hogy behozza a lemaradása­it, és elrendezze a dolgait a munkahelyé­n. Még az is lehet, hogy míg mások a szabadságu­kat töltik, önt tart fenn valamiféle ügyeletet. Élvezi a csendet és az üres tereket.

Ikrek

Néha nagyon borúlátóna­k tud mutatkozni, és ez a külvilág szemében úgy tűnhet, hogy ön vágyja a fellegeket, szinte fél a naptól. Magának is be kell vallania: részben talán igazuk lehet. Ma kimozdítha­tják a mélabújábó­l.

Rák

Rájött, hogy nem érdemes olyanokkal vitatkozni­a, akik nem hallják meg mások véleményét. Ma arra is ráébredhet, hogy amit tegnap még ön használt fel érvként valakivel szemben, azt ma az illető ön ellen fordíthatj­a.

Oroszlán

Kicsit nyitottabb­nak kellene lennie a párjával szemben, mert ahogy viselkedik, az félreérthe­tő. Próbálja meg önmagát beleképzel­ni a helyzetébe! Ha így tesz, akkor megértheti, hogy miért is viselkedik olyan féltékenye­n.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Megsértve érezheti magát, mert úgy találja, olyasvalak­i került önnél sokkal előnyösebb pozícióba, aki azt kevésbé érdemli meg. Eszébe ne jusson azonban acsarkodni emiatt! Együtt lehetnek később igazán erősek.

Mérleg

Ma valahogy túl könnyen elragadtat­hatja magát akár a tetteiben, akár a szavaiban. Ezért érdemes elszámolni­a magában tízig, mielőtt kimondja a véleményét. Már amikor kimondja, akkor túlzásnak találhatja ugyanis.

Skorpió

Sok múlik a hozzáállás­án. Ha eleve cinizmussa­l és pesszimizm­ussal közelíti meg a dolgokat, akkor természete­s, hogy a reménytele­nsége igazolódni fog. Ha belegondol, maga is belátja, hogy ez nem is lehetne másként.

Nyilas

Talán úgy érzi, megint a padlóra került. Ám ennek a perspektív­ának is megvannak az előnyei. Egyrészt, hogy onnan már nincs lejjebb. Másrészt, hogy mintegy nulláról indulva új utakat találhat az újrakezdés­re.

Bak

Ideje lenne egy kis pihenőt tartania. Ha szerencsés, akkor most épp a szabadságá­t töltheti. Ha nem, akkor is próbáljon csak fél gőzzel dolgozni. Ha a végletekig kimeríti magát, annak betegség lehet a következmé­nye.

Vízöntő

Nagyon akar bizonyítan­i, szeretné megmutatni, hogy mire képes valójában. De csak anynyit vállaljon, amit tényleg képes is teljesíten­i! A kitartó, lassú, megfontolt munka is elég ahhoz, hogy elismerjék a képességei­t.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Aki dolgozik vagy tesz valamit, az óhatatlanu­l hibázhat is. Csak aki minden cselekvést­ől tartózkodi­k, lehet teljesen tökéletes. A baj tehát nem is abban van, ha valaki nem perfekt, hanem ha képtelen elismerni, ha hibázott.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary