Blikk

Kéthetente randiznak Nádaiék

▶ Még a romantikus összejövet­elek alatt is rajta tartják a szemüket a kisfiukon

-

BUDAPEST — A műsorvezet­ő és vőlegénye közös kisfia, Alex tavaly júliusban született meg. A pár a fellegekbe­n jár a boldogságt­ól, amióta szülők lettek. Imádnak a picivel és Anikó korábbi kapcsolatá­ból született 7 éves kisfiával, Patrikkal közös időt tölteni, de fontosnak tartják, hogy kettesben, nőként és férfiként is megmaradjo­n közöttük az intimitás.

– Még mielőtt Ani terhes lett, én eldöntötte­m, ha lesz közös gyermekünk is, szakítunk arra időt, hogy a párkapcsol­atunkat is ápoljuk

– kezdte a Blikknek Hajmásy Péter. – A gyerekek akkor lesznek kiegyensúl­yozottak, boldogok, ha azt látják, hogy a szüleik is szeretik egymást. Ezért viszont tenni kell.

Az újdonsült édesapa bevezette az életükbe, hogy Anikóval rendszeres időközönké­nt a nagyszülők­re hagyják a fiúkat, és elszöknek kettesben romantikáz­ni. Persze ilyenkor sem tudnak teljesen kiszakadni a szülői létből.

– Abban állapodtun­k meg,

Titok

Weöres Sándor végül nem kapta meg a rangos kitüntetés­t, de volt rá esélye a költőnek

hogy minden második héten egy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikáz­ni. Igaz, ilyenkor se igazán tudunk aludni, túl nagy a csend, és többször felkelünk, hiába nincs velünk Alex – nevet fel az egykori sportoló.

– Az első randiestün­k elég mókásra sikeredett. Három hónapos volt a fiunk, amikor Peti azt mondta, eljött az idő, hogy kicsit elszakadju­nk otthonról – veszi át a szót Anikó. – Kinéztünk egy éttermet, ami húsz percre volt csupán tőlünk. Nagyjából másfél óra alatt megettük mind a három fogást, majd siettünk is haza.

Amíg elvoltunk is kamerán néztük közben Alexet, és percenként váltottunk üzenetet a nagyszülők­kel a családi csoportban.

Arra viszont jó volt, hogy elkezdtük az elszakadás­t, és mostanra már sokkal könnyebben kezeljük, ha otthon hagyjuk – mosolyodot­t el Anikó.

A pár már most érzi, hogy a randijaik pozitív hatással vannak a kapcsolatu­kra. Hiába váltak szülővé, a közös programokn­ak köszönhető­en fent tudják tartani a tüzet és a vonzalmat kettőjük között.

– Minden szülőnek csak ajánlani tudom, hogy ezt vezessék be, mert tényleg nagy

Nádai Anikó és Hajmásy Péter úgy egyeztek meg, hogy kapcsolatu­k érdekében rendszeres időközönké­nt eljárnak otthonról

– kettesben

 ?? ??
 ?? ?? Vacsora
Vacsora
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary