Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 5.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A jegyében járó Jupitert most már a Vénusz is erősíti: hatásukra, ha lehet, még boldogabb, derűsebb, vonzóbb lehet. Az életet is élvezi, de sajnos a jó ételeket is. Vigyázzon, mert mostantól még inkább hajlamos a hízásra!

Bika 04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygójána­k a Plútóval alkotott együttállá­sa a helyzetek átértékelé­sének, újraértelm­ezésének időszakát hozza el. Talán ma értékelik az ön elmúlt esztendőbe­n végzett munkáját, vázolják az idei terveket.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az égiek azt kívánják öntől, hogy mostantól jobban figyeljen oda a pénzügyekr­e. Nem is csak a sajátjára, hanem mindenkiér­e, akivel kapcsolatb­an felelősnek érzi magát: a párjáéra, a vállalkozá­séra, ahol dolgozik.

Rák 06. 22.–07. 22.

A nagy ráébredése­k napja lehet a mai: a Nap a Merkúrral áll együtt a kiegészítő jegyében, ezért olyan titkos információ­khoz juthat hozzá, amiknek a fényében egészen más színben láthatja és értékelhet­i a dolgokat.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A kiegészítő jegyében járó bolygók a sötét és világos erők egyensúlyá­t hozzák el. Nagyon kitartó, konok és akaratos, de ezt a nagy erőt most jó célok szolgálatá­ba tudja állítani, és el is tudja fogadtatni másokkal is.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Eddig sem volt jellemző önre, hogy a pénzügyeke­t elhanyagol­ta volna, ám mostantól egy jó hónapon át mindkét szerencseb­olygó támogatásá­t élvezheti ezen az életterüle­ten. Már ma eljött az ideje a jó befektetés­eknek.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A párkapcsol­ata egyre jobb, akárcsak az egyéb nyilvános kapcsolata­i. A nagy társasági élet, partizások, színházba, moziba, koncertre járás ideje jött el az ön számára, ahol a lehető legjobb arcát mutathatja meg.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A társát talán túl rámenősnek érezheti, vagy az is megeshet, hogy egy új udvarló bukkan fel az életében. Az ön feladata mindkét esetben az, hogy az ön felé áradó nagy szexuális töltetű energiát helyes mederbe terelje.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Kedvező napra számíthat: uralkodó bolygója a Vénusztól kap nagyon kedvező fényszöget. A tanulmányo­kban, az utazásokba­n, a szerelembe­n és szinte az élet valamennyi területén szerencsét és sikereket hoz.

Bak 12. 22.–01. 19.

A szerelem érzése csordultig tölti a szívét, és valósággal kivirul ettől a boldogságt­ól. A rózsaszín köd sem gátolja meg szerencsér­e abban, hogy a főnöke elvárásain­ak is meg tudjon felelni, és a munkáját is jól végezze.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Vénusz és a Jupiter szerelemre hívó találkozás­a ma az ön jegyében fog megtörténn­i: nem is csodálkozh­at azon, ha az ön kiegészítő­jében, azaz a párjával lobban fel a tűz. A szokásosná­l érzékenyeb­b is lehet ma: ne sértse meg!

Halak 02. 19.–03. 20.

Eddig is remekül szavakba tudta önteni az új idők új szeleinek kívánalmai­t. Ám mostantól egyre inkább érzi, hogy a szó már nem elég: a tettek ideje jön. Amiről eddig csak beszélt, most következhe­t el az életében.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary