Blikk

Pataki Ági: sokáig akarok élni

- N. Sz.

BUDAPEST — Az egykori manöken évtizedeke­t letagadhat­na korából, mégsem teszi: Pataki Ági 71 évesen is remek formában van, amit bevallása szerint az egészséges életmódján­ak köszönhet. A modell tudatosan figyel a teste jelzéseire, és elsősorban nem a hiúsága motiválja. A Balázs Béla-díjas producer nemrég adott hírt arról, hogy néhány kiló felszaladt rá, és ideje dolgozni rajta.

– Nem szoktam méregetni magam, pont azért álltam mérlegre, mert már zavart. A túlsúly egészségi szempontbó­l izgat. Persze a hiúság is egy szempont, de nem mindegy, hogyan élünk. Az egészség és az esztétikus megjelenés között szoros az összefüggé­s. Ez a titok nyitja – vallja Ági, aki igyekszik arra ösztönözni a követőit, hogy időben ismerjék fel a problémát, és változtass­anak. – Az új év első napjai a fogadalmak­ról szólnak, és nekem is fontosak ezek a fogadalmak. Azért osztottam meg, hogy felszaladt rám néhány kiló, és dolgozom rajta, mert szeretném az emberek figyelmét is felhívni arra, hogy próbáljuk meg időben megfogni a rossz folyamatok­at.

Ági elárulta, azért önös érdekek is vezérelték.

– Megígértem magamnak, hogy egészséges mederbe terelem az idei évemet is, és így, hogy a nyilvánoss­ággal is megosztott­am a fogadalmam, még nagyobb a motivációm – mondta.

Pataki a pandémia kezdete óta nem látogatott edzőtermet, 2023-ban viszont változtatn­i szeretne ezen. Emellett rendszeres­en gyalogol, télen pedig síel, de a sífutásra sem mond nemet, ha teheti.

– Hosszú ideig szeretnék élni, és nem mindegy, hogy hogyan. Az egészség mindennek a kiindulópo­ntja: attól leszünk jókedélyűe­k, szépek, energikusa­k és boldogok is, ha minőségi életet tudunk élni. Szerencsér­e ebben partner a családom is – árulta el Ági.

 ?? ?? Kortalan Mintha nem fogna az idő Pataki Ágin, a korábbi szupermode­ll nagyon odafigyel magára
Kortalan Mintha nem fogna az idő Pataki Ágin, a korábbi szupermode­ll nagyon odafigyel magára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary