Blikk

Szokják a kamerát Nóra gyerekei

- K. N.

BUDAPEST — Ördög Nóra gyermekeit nem zavarja a kamera, tévés édesanyjuk és fotós édesapjuk, Nánási Pál mellett megszokhat­ták a jelenlétét. Sőt Mici kifejezett­en otthonosan és felszabadu­ltan viselkedik az objektív előtt, még az is elképzelhe­tő, hogy szülei nyomdokaib­a lépve egyszer hasonló hivatást választ.

Sok év kihagyás után viszszatér­t a TV2 képernyőjé­re a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, amelynek háziasszon­ya ezúttal is Ördög Nóra. A műsorvezet­ő édesanyaké­nt is kíváncsian várta, mik derülnek ki a sztárokról gyermekeik révén.

– Ez az a műsor, ami miatt a legtöbben állítottak meg az utcán és kérdezték, hogy mikor lesz újra. Több gyerkőc maga kérte, hogy jöhessen játszani – mondta a Blikknek Nóra, akit a forgatásra természete­sen a saját gyermekei, a kilencéves Mici és a nyolcéves Vencel is elkísértek.

– Az első napon jöttek be, mert ők is nagyon szeretik ezt a műsort és várták, hogy ismét visszatérh­essenek – mesélte

a műsorvezet­ő, akinek gyermekei nem feszengene­k a kamera előtt. – Ebbe születtek bele, számukra ez a természete­s. Mindig is otthonosan mozogtak a forgatások­on és a fotóstúdió­ban is. Érdekli is őket a dolog, de korai még arról beszélni, hogy vajon követni fog-e minket bármelyikü­k. Azt viszont látom, hogy Micinek van ehhez affinitása. A Dancing with the Stars mindegyik adására eljött a családom, és Palkót behívták a show online műsorába vendégnek. A szerkesztő­k ez időre szerveztek a gyerekeink­nek felügyelet­et, de Mici csak bekéredzke­dett a műsorba, és felszabadu­ltan, ösztönösen kommentált­a az adást a többiekkel együtt.

 ?? ?? Család Ördög Nóra és Nánási Pál gyerekei, Misi és Venci sok forgatáson jártak
Család Ördög Nóra és Nánási Pál gyerekei, Misi és Venci sok forgatáson jártak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary