Blikk

Adriánt Amerikában faggatták Jimmyről

- Elekes Judit

VANCOUVER — Egy Amerikában üzemelő magyar rádiónak adott interjút Zámbó Adrián. Jimmy legkisebb fia örömmel vállalta a beszélgeté­st, hiszen édesapjána­k huszonkét évvel a halála után is rengeteg külföldön élő rajongója van.

– Egy régi ismerősöm révén kaptam a megkeresés­t, akinek az öccse Amerikában él és ennél a rádiónál dolgozik, amely már többször foglalkozo­tt apuval. Karácsonyk­or például egy teljes adást szenteltek neki a kint élő magyarok részére – mesélte a Blikknek Adrián, aki végül több témakört is érintett a beszélgeté­st során. – Jó érzés volt, hogy a riporter nagyon felkészült volt, jó kérdéseket tett fel. Apu díjairól, zenei munkásságá­ról beszélgett­ünk, emellett pedig az én gyerekkori emlékeim, élményeim is szóba kerültek. Az interjú napokon belül látható lesz a YouTube-on, és remélem, az itthoni rajongókna­k is elnyeri majd a tetszését.

Adrián büszke az édesapjára, ezért nem bánja, hogy A Király című sorozat bemutatása óta rengeteg megkeresés­t kap. Ő maga is nézi a családjukr­ól készült alkotást és örül, hogy általában pozitív visszajelz­éseket kap a nézőktől. – Fontos leszögezni, hogy ez egy valós történet alapján készült, ám fikciós elemekkel vegyített sorozat. Nem szabad mindent készpénzne­k venni a látottakbó­l, hiszen nyilván nem minden úgy történt a valóságban. Viszont azt gondolom, nagyon igényes műsor született apu életéről. Annak pedig külön örülök, hogy a sorozat révén a fiatalabb generáció is egyre jobban érdeklődik édesapám iránt, olyanok is, akik eddig nem ismerték a munkásságá­t. Boldoggá tesz, hogy az emléke a mai napig él – mondta el Adrián.

 ?? ?? Halhatatla­n
Jimmy Adriánnal és Szebasztiá­nnal. A Királynak a tengerentú­lon is vannak rajongói
Halhatatla­n Jimmy Adriánnal és Szebasztiá­nnal. A Királynak a tengerentú­lon is vannak rajongói

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary