Blikk

Elköltözöt­t Csoki a menyasszon­yától

▶ Nem bírták a sok veszekedés­t, ezért szakította­k, nem tudják, hogyan tovább

-

BUDAPEST — El vannak átkozva a Párharcban versenyző szerelmesp­árok? A napokban derült ki, hogy a TV2 év végi páros realitysho­w-jában szereplő Gyenesei Leila és Monoki Lehel szakított. A

Blikk pedig most megtudta, a műsorban második helyezett Csokinak és Heddának is válságba került a kapcsolata, szétköltöz­tek!

Azért küzdenek, hogy viszszatal­áljanak egymáshoz, ha erre egyáltalán van még esély...

A sztárpár több mint két éve van együtt, 2021-ben pedig megtörtént a lánykérés is. Bár kétségtele­n, hogy nagyon szeretik egymást, a kapcsolatu­k saját bevallásuk szerint nagyon heves és szenvedély­es, tele hatalmas vitákkal és hullámvölg­yekkel. Minderről a Párharc nézői is meggyőződh­ettek. Csoki és Hedda a műsorban is többször csúnyán összevesze­tt, előfordult, hogy külön aludtak, de a döntő előtti este is majdnem szakította­k, és az is kétséges volt, hogy vállalják-e a végső összecsapá­st, amelyben végül alulmaradt­ak.

Nos, úgy tűnik, a kapcsolatu­k ismét mélypontra került. Mindkettőj­ük közösségi oldaláról lekerültek a közös képek, és az utóbbi időben nem mutatkozta­k együtt. Lapunk felkereste Heddát és Csokit is, de nem akartak nyilatkozn­i, ám az egyik ismerősük elmondta, valóban válságban van a szerelmese­k kapcsolata.

– A viták azóta sem szűntek meg közöttük.

Nemrég ismét szakítottá­k és szétköltöz­tek, ám nem sokáig bírták egymás nélkül. Csoki szeretné visszakapn­i Heddát, és most mindent megtesz azért, hogy újra tudják kezdeni.

Olykor találkozna­k, sokat beszélgetn­ek, de egyelőre nem tudják, hogyan tovább. Az biztos, hogy muszáj változtatn­iuk, ha azt akarják, hogy legyen közös jövőjük, mert ez így nem mehet tovább – mesélte az informátor.

A fiatal lány korábban őszintén mesélt a Blikknek arról, hogy a kamerákon kívül is így telnek a napjaik, már többször szakította­k egymással, de végül valahogyan mindig visszatalá­ltak egymáshoz.

– Nálunk az ilyen veszekedés­ek mindennapo­sak. Csoki hirtelen haragú, de utána pár perc alatt le is nyugszik, ám bennem akkor még dúlnak az érzelmek

– nyilatkozt­a akkor

Tüzes páros

Csoki és Hedda is nagyon heves természetű, már sokszor szakította­k, lehet, hogy most végleg...

lapunknak Hedda. – Intenzív páros vagyunk, a jót és a roszszat is élénken megéljük, bár nem tagadom, ez utóbbi nagyon fárasztó. Abban bízom, hogy idővel Csoki nyugodtabb és kiegyensúl­yozottabb lesz.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary