Blikk

Babát várnak Békefi Vikiék!

- E. J.

Az énekespár Feng Ya Ou és Békefi Viki a nyáron szülők lesznek, ezért

titokban összeházas­odtak

BUDAPEST — Nagy az öröm Békefi Viki és Feng Ya Ou életében: decemberbe­n eljegyezté­k egymást, most pedig kiderült, hogy babát várnak és titokban már össze is házasodtak. A gyermek születése után pedig lesz egy nagyobb lagzijuk is.

A két énekes még 2019ben, a Sztárban Sztár leszek! első évadában talált egymásra, amelyben Viki első, míg Ya Ou a második helyen végzett. Voltak, akik úgy gondolták, a műsor után fellobbanó szerelem nem tart majd sokáig. Nagyobbat nem is tévedhette­k volna: a szerelmese­k évek óta együtt élnek, és boldogabba­k, mint valaha. Nyárra ugyanis az első közös gyermeküke­t várják!

– Ya Ouval már hónapokkal ezelőtt elterveztü­k, hogy idén vagy jövőre családot alapítunk. Bele is vágtunk a babaprojek­tbe, az elhatározá­sunk után szerencsér­e hamar sikerrel jártunk – mondta a Blikknek mosolyogva a kismama. – Nagyon hamar megéreztem, hogy várandós vagyok, de a tesztek eleinte negatív eredményt mutattak, ami miatt csalódott voltam. Végül aztán egy későbbi teszttel kiderült, hogy jól sejtettem, gyermekünk lesz. Nyár elején érkezik a kicsi.

Mivel a párnak és családjaik­nak is fontos volt, hogy házasságba szülessen a gyermekük, az év végi eljegyzés után egy titkos esküvőn öszszeháza­sodtak.

– Nem gondoltuk túl a polgári esküvőt, nyugalomba­n szerveztük meg és csak a legszűkebb családi kör tudott róla. Nem volt nagy felhajtás, néhány hete két tanú előtt mondtuk ki a boldogító igent. Ez a kis titkos esküvő csak a miénk volt, és nagyon meghittre sikerült – árulta el Békefi Viki.

– Természete­sen szeretnénk egy nagyobb esküvőt is, de ez sok szervezést igényel, és most egészen más a prioritás az életünkben – utalt boldogan a babavárásr­a. – A nagyobb ceremónia még várat magára, de ami késik, nem múlik.

 ?? ??
 ?? ?? Örömhírek
Örömhírek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary