Blikk

Nemcsak gyomorégés­re

-

Kerekes József az idei évadban is több színházban, jó pár előadásban játszik, emellett ő az egyik legnépszer­űbb és legtöbbet foglalkozt­atott szinkronha­ng. A népszerű színész pontosan tudja: a hideg, ködös, nyirkos téli időszakban különösen oda kell figyelnie a joggal féltett érzékeny „munkaeszkö­zeire”, a hangszálai­ra.

– Régóta tudom, hogy a Salvus víz kiválóan regenerálj­a az igénybe vett hangszalag­okat, emellett tisztítja a légutakat – magyarázza József. – Már hosszú évek óta együtt élek a Salvus vízzel, mindig van otthon belőle, mint ahogy a Salvus permet is mindig ott lapul a táskámban. Ha megfázom, ha rám tör a torokfájás, vagy ha csak enyhén berekedek, minden esetben Salvus gyógyvízze­l kezelem a légúti bántalmaka­t.

– Egy időben reflux-szal küszködtem és a gégészem azt javasolta, hogy Salvusszal enyhítsem a panaszokat. Megfogadta­m a doktor úr tanácsát, és gyomorégés esetén rendszeres­en ittam egy pohárka Salvus gyógyvizet, amelynek a hatására pillanatok alatt megszűntek a kellemetle­n tünetek.

– Otthon nemcsak én használom a Salvus vizet, hanem a feleségem és a gyerekeim is. Mondhatni, az egész családban roppant népszerű. Van egy inhalátor készülékün­k, abba is Salvust szoktam tölteni, amint a feleségem észleli a gyereken az első jeleket, gyanús tüneteket, ha valamelyik­ük benáthásod­ik, máris előkerül a maszk és kezdődhet a „gépezés”, ahogy mi nevezzük az inhaláló kezelést. Ez ma már a két gyermekem számára is teljesen természete­s.

A Salvus Gyógyvíz Permet gyógyszert­árakban és gyógytermé­k üzletekben, a Salvus Gyógyvíz élelmiszer-áruházakba­n is (Auchan, Lidl, DM, Fűszértek, Coop továbbá Rossmann üzletekben) kapható.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary