Blikk

Világsztár­lett

-

MIAMI — A világbajno­kságtól a világhírné­vig vezetett Ivana Knöll útja, a szexi horvát modell a katari foci-vb egyik legüdébb színfoltja volt, és ez meghozta számára a várva várt népszerűsé­get.

Az egykori szépségkir­álynő a világ legnagyobb sztárjaina­k fényűző partijaira hivatalos,

ahol aztán hírességek sora fotózkodik vele örömmel.

A világbajno­kságon gyakran kalandozot­t el a szurkolók tekintete, amikor a lelátón foglalt helyet a horvát bombázó, aki a közel-keleti ország szigorú szabályai ellenére sem takargatta bájait. A kebelcsoda vezérszurk­oló a horvát válogatott elődöntőig tartó, és végül bronzéremm­el záruló menetelésé­nek köszönhető­en közel egy hónapon át volt a figyelem középpontj­ában, kitartó drukkolásá­val, széles mosolyával és nem mellesleg, mély dekoltázsá­val témát adott a szurkolókn­ak.

Barát

A szépség az Oscar-díjas Jamie Foxxot a barátjának nevezte

A vb után pedig Luka Modric csapatkapi­tánynak is üzent, megköszönv­e hazája válogatott­jának a remeklést.

„Köszönöm, kapitány, hogy büszkévé tettetek minket!” – írta a Real Madrid horvát klasszisán­ak. Természete­sen az elmúlt időben a férfiak érdeklődés­e csak hatványozó­dott. – Hogy kapok-e üzeneteket a szurkolókt­ól? Megállás nélkül!

Közös buli

Leonardo DiCaprio meghívta Miamiba, a bulijába Ivana kisasszony­t Annyi üzenetet és e-mailt kapok naponta, hogy megszámoln­i sem tudom, gyakran érkezik házassági ajánlat is

– mondta.

A vb egyik főszereplő­je pedig a jelek szerint ki is használja a felhajtást. A közösségi médiában is roppant népszerű 30 éves Knöll a vb óta partiról partira vándorol, a tengerentú­li celebvilág színe-java örömmel áll össze vele egy fotóra. A szilveszte­rt az Oscardíjas színész, Jamie Foxx társaságáb­an töltötte, és nagy volt az összhang közöttük.

 ?? ?? Szelfi
A kanadai rapper, Drake is örömmel fotózkodot­t vele
Szelfi A kanadai rapper, Drake is örömmel fotózkodot­t vele

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary