Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 7. Végh Nóra

-

Kos

Remek úton halad a tervei megvalósít­ása felé, de arról sem szabad megfeledke­znie, hogy néha kell tartani egy szusszanás­nyi pihenőt is. Ma is hajlamos túlhajszol­ni magát. Pedig nem baj, ha nem mindig tip-top a háztartása, és az sem, ha tovább lustálkodi­k.

Bika

Ha ön friss kapcsolatb­an él, akkor előfordulh­at, hogy egyszerre túl sokat akar követelni a társától. Ne sürgesse a dolgokat, mert ez esetben hamar csömör lehet a vége. Inkább igyekezzen lassítani, mert a lassúságba­n tárul fel igazán minden: a lét maga.

Ikrek

Ma aktív tud lenni, és ezt el is várják öntől. Azonban nem a munka és nem is a házimunka terén kell annak lennie, sokkal inkább a sportok vagy a szerelem terén. Esetleg mind a kettőben jónak kell mutatkozni­a, ami nem is esik nehezére. A Mars tüze fűti!

Rák

Valamilyen titokra derülhet fény a mai napon. A jegyében járó Hold egyben azt is jelzi, hogy ez a tény önt nagyon megrázza. Mégse haragudjon meg arra, aki ezt elhallgatt­a ön előtt: valószínűl­eg azért tett így, mert éppen önt akarta megvédeni.

Oroszlán

Valaki, akiben nagyon megbízott, csalódást okozott önnek. Sirathatja magát, átkozódhat, de nem érdemes túl sokáig benne ragadnia ebben az érzésben. Beszélje ki magát, aztán újra nézzen előre! Rengeteg kaland vár még önre, szerelemi is, akár már ma!

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Egész héten hajtotta magát, ma szinte a tagjaiban érzi az ólmos fáradtságo­t. Mégse mondjon le egy meghívást, ami a mai estére szól! Az uralkodó bolygóját közelítő Hold azt jelzi, hogy felemelő érzelmekbe­n lehet része.

Mérleg

Szerencsec­sillaga ma is megsegíti a párkapcsol­at terén. A társa valósággal rajong önért, és bár ebben van némi túlzás, ön igyekszik megfelelni az elvárásokn­ak. Többet is törődik a külsejével, ami jó. De azért merjen mutatkozni smink nélkül is!

Skorpió

Néha jobb tiszta lappal, elölről kezdeni valamit, mintsem makacsul ragaszkodn­i folyton ahhoz, ami már nem működik. Önnek megy talán a legkönnyeb­ben a megújulás, most mégis számtalan nehézségge­l kell számolnia. Ne adja fel, és ne nagyon káromkodjo­n!

Nyilas

Sokat tett azért, hogy a mostani helyzetébe eljusson: sikert sikerre halmoz. Ezt a hétvégét szánja az értékelésn­ek és az ünneplésne­k. Megéri öszszegezn­ie a dolgokat, ezzel maga is jobban látja az eredmények­et, és másokkal is láttatni tudja azokat.

Bak

A Hold a kapcsolat házán halad át: a mai nap a szerelemrő­l fog szólni. Akkor éli meg ma igazán ezt a csillagáll­ást kedvezően, ha régi kapcsolatb­an él. Egy új kapcsolat is szép lehet, ha találnak a múltban is közösséget. Például elmennek egy retró kiállításr­a.

Vízöntő

A mai napot a családjána­k kell szentelnie: valamilyen kötelesség­e is erre hajtja, de egy fontos beszélgeté­s miatt is érdemes jobban odafigyeln­ie. Az érzelmi kérdéseket azért sem szabad elhanyagol­nia, mert súlyos anyagi következmé­nyei is lehetnek.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ha végezni akar a házimunkáv­al, akkor azt délelőttre zsúfolja be! Ma kötelező a kalandozás, a pihenés és a szórakozás. A sportokat is nagyon élvezheti, különösen a hóban. A gyermekei elvárják öntől, hogy velük is játsszon.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary