Blikk

Kis híján lefagyott Harry pénisze

▶ Minden féltett titkát elárulja: a drogozásai­ról és az emberölése­iről is mesél

-

LONDON — Nem túlzás azt állítani, Harry herceg kendőzetle­n őszinteség­gel megírt, hamarosan megjelenő önéletrajz­i könyve igencsak sokkoló. Azok után, hogy a Spare (Tartalék) című kötetben leírta, a bátyja, Vilmos megverte, további elképesztő titkokat is elárult. Mesélt a drogozásai­ról, hogyan vesztette el a szüzességé­t, arról, hogy a katonai szolgálata idején Afganisztá­nban 25 embert lőtt le, és kis híján lefagyott a pénisze egy sarkvidéki expedíción.

Csak kapkodják a fejüket a brit királyi család tagjai, hiszen Harry botránykön­yve bombaként robbant. Eddig nem volt példa rá az uralkodóhá­zban, hogy valaki így kiteregess­e a családi szennyest és saját gyengesége­it is megossza a külvilágga­l. Válságstáb­ot hívtak össze a botrány miatt.

„Tizenhét éves koromban próbáltam ki a kokaint, egy barátom házában kínáltak meg. Utána többször is használtam, más embernek képzeltem magam tőle, és ez volt a fontos, mert boldogtala­n voltam

– írta Harry. – Egy buliban hallucinog­én gombákkal ízesített

Kínos

Harry herceg 2011-ben az Északi-sarkon járt, az arcán, a fülén és a férfiasság­án

is fagyási sérülés volt

Elmondása alapján bátyja, Vilmos (elöl) és Katalin esküvőjén is fájós hímtaggal vett részt a kaland után

csokit is kóstoltam, mindent meg akartam tenni, hogy kitörjek a rám kényszerít­ett szerepből. Az eatoni kollégiumb­an pedig rendszeres­en marihuánát szívtunk.”

A lázadó korszak lezárult és teljesítet­te katonai szolgálatá­t. Először 2007-ben, majd 2012ben is volt az afgán fronton.

„25 embert öltem meg Afganisztá­nban, a legtöbb katona fél ezt számontart­ani, de én nem. Persze nem tölt el elégedetts­éggel, hogy végeztem velük, de nem is szégyellem

– vallotta be a herceg. – Nem lehet embereket ölni, ha emberként

Katona

A brit előkelőség katonai szolgálata egy részét az afgán fronton töltötte, ahol 25 embert lőtt le

tekintesz rájuk. Ezért a sakktáblák figuráihoz hasonlítom őket.”

A felettesei kiborultak, mert úgy tünteti fel őket, mintha válogatás nélküli gyilkolásr­a képezték volna ki.

Az intim szférájába is beavatta az olvasókat.

 ?? ?? Ráfázott
Ráfázott
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary