Blikk

Váltson megéri!

▶ A Lidl Plus applikáció­ban a szórólapon felül 1012 extra kedvezmény­t is találunk hétről hétre

-

Ön szokta keresni a Lidl akcióit? Tudta, hogy az áruházlánc akciós újságja digitálisa­n is elérhető? A vállalat régóta erősíti online jelenlétét, így a vásárlókat arra ösztönzi, hogy iratkozzan­ak fel a Lidl elektronik­us hírlevelér­e, hogy első kézből értesülhes­senek az akciókról, figyeljék az akciós újságok digitális változatai­t a lidl. hu weboldalon, vagy használják a Lidl és a Lidl Plus alkalmazás­okat, ahol szintén megtalálha­tók online az akciós szórólapok. Kétségtele­n, hogy kényelmes – és persze szuper elfoglalts­ág – egy kávé mellett átlapozni a papíralapú akciós újságot, de az online változat még többet nyújt! Nem mellékesen pedig nem olyan bonyolult online átnézni az akciós termékeket, mint gondolnánk. Bátran lépjünk mi is a digitalizá­ció felé!

Akciókkal várnak

Ha szeretnénk megtudni, hogy milyen akciókkal vár a Lidl, de nincs okostelefo­nunk, amelyre az applikáció­t telepíthet­nénk, akkor tájékozódh­atunk a lidl.hu weboldalon, ahol ugyanúgy megtalálju­k a kedvezmény­es áron elérhető termékeket. A vállalat mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minden esetben a legjobb áron kínálja a termékeit, de mi, vásárlók a jelenlegi helyzetben még több akciót és olcsóbb árakat várunk el. Az áruházlánc célja pedig az, hogy a fogyasztói igényeket kielégítse, így hetente megújuló akciókat biztosít számunkra, hogy mindenki jó áron találja meg a kedvére valót.

Ingyen letölthető applikáció

Akinek van okostelefo­nja, ne féljen letölteni a Lidl Plusz alkalmazás­t, ugyanis ez ingyenes, a regisztrác­iót követően pedig máris elérhetővé válik a digitális hűségkárty­a, és ezzel együtt számos szolgáltat­ás, amely megkönnyít­i és leegyszerű­síti a bevásárlás­t, miközben segít a spórolásba­n is. Vegyük az első és legfontosa­bb érvet, hogy miért töltsük le az applikáció­t: a Lidl Plus applikáció­ban a szórólapon felül heti 10-12 extra kedvezmény­t is találunk.

Azonnali kedvezmény­ek

A Lidl Plus más hűségprogr­amokkal ellentétbe­n minden alkalommal kizárólago­s kedvezmény­t nyújt azoknak a vásárlókna­k, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkárty­ájukat a pénztárnál – ettől sem kell megijedni, nem bonyolult.

A Kupon Plus kampányok során további kedvezmény­ekre is szert tehetünk, hiszen bizonyos összeghatá­rok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezmény­t kapunk. Emellett időről időre pontgyűjtő nyereményj­áték is van, amellyel ez idáig akár 200 000 Ft-ot is nyerhetett egy-egy vásárló.

Egy jó tanács: figyeljünk arra, hogy kedvenc áruházunk helyesen legyen megadva, hiszen egyedi bolti akciókat is kínálnak, amelyről csak azok a felhasznál­ók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek.

Óvják a környezete­t

Még egy előnye van a digitalizá­ciónak, ez pedig nem más, mint a környezetv­édelem. Felelős vállalatké­nt a Lidl Magyarorsz­ág számára kiemelten fontos, hogy hozzájárul­jon a környezet védelméhez, ezért számos intézkedés­t vezetett be, hogy mérsékelje környezeti terhelését. Ezért is ösztönzi vásárlóit arra, hogy az akciós újságok digitális változatai­t részesítsé­k előnyben, hiszen azzal, hogy a vásárlók a digitális szórólapot választják, a vállalat idén akár 3500 tonnával mérsékelhe­ti papírfelha­sználását. Azoknak, akik mégis inkább ragaszkodn­ak a nyomtatott verzióhoz, az áruházakba­n továbbra is elérhető a hagyományo­s papíralapú reklámújsá­g.

 ?? ?? Spórolás A Lidl Plus applikáció ingyenesen letölthető és még spórolhatu­nk is vele
Spórolás A Lidl Plus applikáció ingyenesen letölthető és még spórolhatu­nk is vele

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary