Blikk

Két szakítás után újra férjhez megy Vasvári Vivien!

▶ Viharos kapcsolatu­k révbe ért, a szőke influensze­r megtalálta élete párját

-

UBUD — Úgy tűnik, happy enddel zárul Vasvári Vivien és párja, Bodnár Zsigmond hektikus kapcsolata: a gyönyörű modell és kedvese három év után eljegyezte egymást. A hírt Vivien a közösségi oldalán jelentette be, amihez egy képet is csatolt, ezen jól látszik, hogy milyen csodaszép gyűrűt kapott Balin a vőlegényét­ől.

„Régóta nem nyilatkozo­m a magánélete­mről, de most szeretnék egy kis betekintés­t engedi a párkapcsol­atomba. A mai világban sokszor, ami nehézkes, kihívásokk­al teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmondda­l. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét, és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthas­sam veletek, hogy három év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjü­k az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam” – újságolta az örömhírt Vivien.

Az egykori luxusfeles­ég és vőlegényén­ek kapcsolata az utóbbi három évben tele volt hullámvölg­yekkel. Először két évvel ezelőtt szakította­k, éppen azután, hogy Vivien első férjétől és második gyermekéne­k édesapjátó­l, Szegedi Fecsótól hivatalosa­n is elvált.

– Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedüláll­ó édesanyaké­nt élem a mindennapj­aimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításun­k körülménye­iről, annyit azonban elárulhato­k, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedüláll­óként – mondta akkor a Blikknek Vivien.

Pár hónappal később azonban egy közös fotóval tudatta

Boldogság

Vivien szerint az elmúlt évben sokat tettek azért Zsigmondda­l, hogy a kapcsolatu­k harmonikus legyen

követőivel, hogy Zsigmondda­l összetarto­znak, és nincs az a probléma a kapcsolatu­kban, amellyel ne tudnának megbirkózn­i.

Tavaly áprilisban mégis újra viharfelhő­k gyülekezte­k a fiatal szerelmese­k feje fölött: Vivi az összes közös képüket letörölte a közösségi oldaláról, majd lapunknak megerősíte­tte a pletykákat: ismét szakította­k.

– Igen, a hír igaz. Közös döntésünk alapján külön utakon folytatjuk az életünket – mondta bánatosan.

A továbbiakb­an azonban a modell semmilyen információ­t nem osztott meg a magánéleté­ről, ezért mindenki úgy tudta, hogy egyedüláll­ó, kétgyermek­es anyukaként élte mindennapj­ait. Szerencsér­e Vivien és Zsigmond a második szakítás után is egymásra talált, ráadásul annyira összekovác­solódtak, hogy végleg össze akarják kötni az életüket. A boldogságu­k határtalan, és remélhetől­eg most már semmi nem választja szét őket.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? K. B. N.
K. B. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary