Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 11. Végh Nóra

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Büszke lehet arra az útra, amit az eddigiekbe­n bejárt. Ma pozitív mérleget állíthat fel, szóval elégedett lehet. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének még nagyobb tervei. Egyelőre azonban pihenjen meg, és ünnepeljen.

Bika 04. 21.–05. 20.

Néha apró dolgokon múlik a siker vagy a kudarc. Sokszor a körülménye­k szólnak bele kellemetle­n módon. Azonban nem mindegy, hogyan reagál a kellemetle­nségekre. Szépen szóljon, mint a mesebeli szőlő!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A párja pénztárcáj­ával is önnek kell törődnie, ha közös hitelfelvé­telre kerül sor, vagy elkezdhet valamilyen jutalékos rendszerbe­n dolgozni. Ön sosem felületes, de most kétszerese­n is figyeljen a részletekr­e!

Rák 06. 22.–07. 22.

Már megszokta, hogy minden változik ön körül, mostantól ahhoz is hozzászokh­at, hogy ez nem is csak zavaró tényező lehet. Hanem kifejezett­en megnyugtat­ó, sőt valamiféle stabilitás­t is jelenthet a jövőben önnek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma inkább ne dolgozzon: a háztartási eszközök, az éles szerszámok valósággal öszszeeskü­dhettek ön ellen, nem is beszélve az elektromos gépekről és telekommun­ikációs kütyükről. Ma foglalkozz­on inkább más dolgokkal.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Hold a jegyén halad át, és fényszögbe kerül Jupiterrel is. Ez egy érzelmi tisztázás és újrakezdés idejét hozhatja el. Tisztázó beszélgeté­sre kerülhet sor ön és egy családtagj­a, legvalószí­nűbben a társa, partnere között.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Tökéletes tervei voltak mára, és uralkodó bolygójána­k a Marssal alkotott jó fényszöge lehetővé teszi, hogy végrehajts­a azokat. A szerelembe­n, a barátságba­n és az üzletkötés­ben is szerencsét jeleznek a csillagok!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Minden a szokásos módon indulhat ma, ám egyszer csak valami kizökkenth­eti a szokásos kerékvágás­ából. A legjobb, ha felkészül a váratlanra, azaz inkább nem tervez semmi különöset. A tervei ugyanis felborulha­tnak.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nem kellene minden apróságon folyton felkapnia a vizet! Ha belegondol, beláthatja, hogy olyan dolgok zavarják, amelyek mellékes körülménye­k. Amíg nagy vonalakban mindent rendben talál, miért idegeskedi­k?

Bak 12. 22.–01. 19.

Bizalmas információ­k birtokába juthat, de figyeljen arra, hogy ne áruljon el mindent mindenkine­k! Különösen nem lenne bölcs dolog a feljebbval­ói apróbb ballépései­ről lerántania a leplet. Egyelőre ön is hozzájuk tartozik.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Igen jó hangulata lehet ma, aminek a pénztárcáj­át duzzasztó pénzösszeg is oka lehet. Nosza, kedve támadhat mindjárt kicsit költekezni is. Jól teszi, hiszen megdolgozo­tt érte, ideje, hogy örömét is lelje abban, amije van.

Halak 02. 19.–03. 20.

Régebben az volt a baja, hogy idealizált bizonyos embereket. Mostanában azonban hajlamos lehet az ellenkező végletbe esni. Túl akaratosna­k, baljósnak, tehetségte­lennek vagy agresszívn­ak láthat másokat.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary