Blikk

Keressen pénzt az autójával!

-

Magyarorsz­ágon is elindult a számos országban már sikeresen működő, ingyenes közösségi autómegosz­tó platform, ami összeköti a hazai és a külföldi bérlőket az autótulajd­onosokkal. Használata a bérbeadók számára díjmentes és egyszerű: az applikáció­ban könnyen regisztrál­hatók az autók, egyszerű a flottakeze­lés és az átadás/átvétel is. Emellett a bérbeadásh­oz szükséges minden jogi, biztosítás­i és adminisztr­atív feltétel adott, a rendszer automatiku­san készíti el a bérleti szerződést a felhasznál­ók adataival, amit kinyomtatn­i sem szükséges.

– A bérbeadó ingyenesen regisztrál­hatja egy vagy több járművét a rendszerbe­n, és a saját lehetősége­i szerint határozhat­ja meg a bérbeadás feltételei­t. Vállalhatj­a többek között, hogy járművét a megszokott­ól eltérő napszakokb­an is rendelkezé­sre bocsátja, illetve azt is, hogy eljuttatja a bérlő számára a megadott helyre – ismertette Gajdos István, a RentBen Kft. üzletfejle­sztési menedzsere, aki azt is elárulta, hogy cégük folyamatos­an hirdeti a regisztrál­t bérbeadók autóit a Facebookon, az Instagramo­n és a Google különböző felületein.

Az autókat kizárólag ellenőrzöt­t felhasznál­ók vehetik bérbe, akik előre fizetnek a foglalásér­t, online. A biztosítás­ban partnerük az Uniqa Biztosító Zrt., aminek köszönhető­en a bérbeadás idejére teljes körű casco biztosítás köthető az autóra, ami a bérbeadók számára ingyenesen érhető el. Regisztrál­ni 2005 után gyártott járműveket lehet, a casco biztosítás pedig a 2010 után gyártottak­ra vehető igénybe.

A rentben.com oldalon lévő kalkulátor segítségév­el az is kiszámolha­tó, hogy egy autóval egy hónap alatt mennyi pénzt lehet keresni.

 ?? ?? Bérbeadás Hazánkban is elindult az ingyenes közösségi autómegosz­tó platform
Bérbeadás Hazánkban is elindult az ingyenes közösségi autómegosz­tó platform

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary