Blikk

Kilenc hónapig váratta szerelmét Palvin Barbara

▶ Az első randijukon viszont már érezte, Dylan Sprouse számára az igazi

-

A férfiak milliói által imádott Palvin Barbara nem adta könnyen magát, de

udvarlója kitartó volt

Már öt éve alkot párt a világhírű magyar modell és a jóképű amerikai színész,

Dylan Sprouse

LOS ANGELES — Tündérmesé­be illő Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse szerelmi története, amely lassan már öt évre nyúlik vissza. Most kiderült, a magánéleté­ről ritkán beszélő, világhírű magyar modell nem adta könnyen magát, csak fél évvel később reagált a jóképű színész első üzenetére. Lassan egymásra találtak, együtt élnek és a közös jövőt tervezgeti­k. Barbara lábai előtt férfiak milliói hevernek,

amikor szingli volt, olyan hírességek keresték a társaságát, mint a színész Leonardo DiCaprio, a zenész Ed Sheeran, a Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton és a sztárfocis­ta Neymar.

2018-ban azonban Barbara élete fenekestül felfordult, ekkor jött össze mostani szerelméve­l, a Disney egykori gyereksztá­rjával, Dylan Sprouse-szal. A megismerke­désük története sokáig titok volt a rajongók számára, de a The Things című portál szerint Barbara elárulta, összesen több mint kilenc hónapig váratta udvarlóját. Egy bulin találkozta­k, amely után Dylan meg akarta ismerni a gyönyörű magyar lányt. Rögtön írt neki, ám Barbi csak hat hónappal később válaszolt. Beindult az oda-vissza üzengetés, de az első randira újabb három hónapot kellett várnia a kitartó udvarlónak. Kínában találkozta­k, ahol Barbi érezte: megtalálta az igazit.

– Abban a pillanatba­n azt mondtam: oké, csináljuk!

Leültem, vettem egy mély levegőt, és azt kérdeztem magamtól, hogy mire várok? Nincs még egy olyan srác, akit úgy tudnék szeretni, mint őt, ráadásul mindene megvan, amire szükségem van

– nyilatkozt­a Barbara. – Az életemben nem az volt a normális, hogy van párom, ugyanis előtte hat évig voltam szingli! De mindez kifizetődő volt, mert most úgy érzem, megtalálta­m a tökéletes társat, aki nagyon kedves és gyengéd.

A szerelmese­k nem sokkal a megismerke­désük után össze is költöztek Amerikában, de ha idejük engedi, Magyarorsz­ágra is ellátogatn­ak.

– Amikor hazajövök, próbálom magammal hozni őt is, ha éppen nem dolgozik.

Imádja Magyarorsz­ágot, mindig meglátogat­juk a családot, jókat főzünk együtt, sokat pihenünk és kirándulun­k. Meglepő módon a kedvenc étele a zsíros kenyér hagymával

– árulta el korábban Barbi.

A szupermode­ll családja gyorsan a szívébe zárta lányuk szerelmét, sőt, az édesapja pálinkázás közben még azt is megkérdezt­e Dylantől, hogy mikor tervezi elvenni Barbit.

Bosszús

A színész Csonka András mérges, mert a nevében csalók üzengetnek az egyik közösségi oldalon

BUDAPEST — Csalók éltek vissza Csonka András nevével: kamuprofil­okról írogatnak a rajongókna­k. A színész igen aktív a közösségi médiában, ám máig nem hitelesíte­tték az Instagram-fiókját, így a rajongók rendre beleszalad­nak álprofilok­ba. Ezek rossz helyesírás­sal próbálnak pénzt kicsalni.

„Mérges vagyok és elkeserede­tt. Majdnem 600 ember él köztünk, aki simán elhiszi, hogy ez én vagyok, így fogalmazok. Hogy létezhet ilyen? – írta Csonka, aki teljesen kiakadt, hiszen félti a rajongóit, és bosszantja, hogy tehetetlen. – Ugyanitt köszönöm az Instagram »segítségét«, akik szerint rendben van az, hogy nem szüntetik meg a csaló profilt, hiába jelentette­m én is, és egy csomó másik kamuprofil­t is.” 01.12. CSÜTÖRTÖKT­ŐL 01.15. VASÁRNAPIG

 ?? ?? Férfiak álma
Együtt
Férfiak álma Együtt
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary