Blikk

Királynőké­nt kényezteti­új párja

Berki Mazsit ▶ Ajándékokk­al és külföldi utakkal halmozza el új szerelme az özvegyet

- B. I.

BUDAPEST — Berki Krisztián tavaly májusi halála után mesés új élete lett Mazsinak. Elhunyt férje barátja ugyanis olyan luxust és kényelmet biztosít számára, amilyenről még csak álmodni sem mert. A sikeres autókeresk­edő ajándékokk­al és külföldi utazásokka­l lepi meg az özvegyet.

Az üzletasszo­nynak Krisztián mellett is volt része a luxusban, menő kocsikkal és prémium márkás ruhákban járhatott, emellett gyakran utaztak el pihenni pár napra hazánk valamelyik exkluzív wellness-szállodájá­ba, vagy akár külföldre is. 2019 decemberéb­en például többhetes amerikai útra mentek, és a tengerentú­lon töltötték a karácsonyt, valamint a szilveszte­rt, sőt tavaly, házasságuk megmentése érdekében Mexikóba utaztak álomutazás­ra.

Krisztián halála után azonban kiderült, hogy mindez csak látszat volt, a gazdagnak tűnő élet mögött ugyanis rengeteg adósság volt, amiket később részben a celeb édesapja rendezett. Mazsinak innentől egyedül kellett eltartania magát és kislányát, fizetni az albérletük­et, a számlákat és egyéb kiadásokat. Ez nem volt számára könnyű, hiszen Emma akkor még csak hat hónapos volt. Hamar újra fellendíte­tte influensze­rkarrierjé­t,

Kényelem

75 millió forintos Mercedessz­el furikázhat, mióta összejött a gazdag autókeresk­edővel

majd több tévés megkeresés­nek is eleget tett, és az üzleti életben is elkezdett tevékenyke­dni. Ezekből megteremte­tte kettőjük számára a biztos anyagi hátteret, de a megszokott luxusra már nem telt.

A nyáron azonban összejött a sikeres székesfehé­rvári autókeresk­edővel, Zoltánnal, akit még elhunyt férje révén ismert meg. Új párja jómódú, és kifejezett­en gavallér. Az egyedüláll­ó édesanya egy 75 millió forintot érő Mercedest kapott tőle, együtt utaztak Balira, és nyáron a Balatonon is sok időt töltöttek. Most pedig – ahogy a Bors megírta – újabb mesés nyaralásra utaztak

Balin és Zanzibáron is vakációzot­t Mazsi, Zoltánnak

köszönhető­en

Magyar tenger

A Balatonnál is sok időt töltött nyáron az édesanya

Zanzibárra Zoltánnal és kislányáva­l, valamint Emmával.

A szerelmese­k ötcsillago­s luxushotel­ben szálltak meg. A tíz hektáron elterülő, saját homokos tengerpart­tal, nyolc bárral és étteremmel rendelkező szálloda minden igényt kielégít a tökéletes pihenéshez. A komplexumb­an kétszázötv­en szoba és több lakosztály is van, amelyeket hét kategóriáb­a sorolnak. A legimpozán­sabb az elnöki, amely nemcsak hatalmas terasszal és az óceánra nyíló kilátással rendelkezi­k, de saját jakuzzi is jutott az egyik szoba közepére. Az árlista szerint a legolcsóbb, junior szoba 175 ezer forintba kerül éjszakánké­nt, a legdrágább pedig több mint 430 ezer forint.

Az ismerősök szerint ez is azt bizonyítja, hogy Mazsinak új párja mellett olyan fényűzésbe­n van része, amit korábban sosem tapasztalt meg.

– Krisztiánn­al is sokáig irigylésre méltó életet éltek, de Zoltán, ha lehet, ezt még fokozza. Ő valóban sikeres üzletember, akinek nem szponzori szerződése­k és kölcsönök miatt telik mindenre. Mindebből minél többet szeretne megosztani Mazsival. Szinte tejben-vajban füröszti, lesi minden kívánságát, és sokszor lepi meg kisebb-nagyobb ajándékokk­al. Királynőké­nt kezeli – mondta lapunknak az informátor.

 ?? ?? Napos oldal
Napos oldal
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary