Blikk

A Karib-tengeren indít vállalkozá­st

▶ Hónapokra itthagyja Magyarorsz­ágot, Dominikán pihen és dolgozik

- Kiss Nóra

SANTO DOMINGO — L.L. Junior hónapokra Dominikára utazik. Az énekes a sok munka és 25 évnyi éjszakai haknizás után elutazik a tengerentú­lra, ahol némi munka mellett a pihenéssel és új dalok írásával szeretne foglalkozn­i, és új emberként szeretne visszatérn­i.

A rapper rajong Dominikáér­t, többször is járt már élete során a mesés szigeten. Most pedig úgy döntött, hosszabb időszakra utazik ki, ahol a pihenés mellett dolgozni is fog. Barátjával közös üzletbe kezdenek.

– Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavez­etőként dolgozik kint, különböző programoka­t szervez az ott nyaraló magyarokna­k.

Most pedig csinálunk egy közös befektetés­t: a Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicioná­lis kubai bachata (dominikai tánczenei stílus – a szerk.) zenekarral fogok fellépni hetente kétszer.

Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozá­sokban – újságolta a Blikknek Junior, aki a hét többi napját pihenéssel és dalok írásával fogja tölteni.

Rá is fér a kikapcsoló­dás, mert idén is rengeteg fellépése volt, valamint

négy hónapon át próbált a Fekete Vonat visszatérő arénás koncertjér­e, amely bár fantasztik­usan sikerült, a formáció másik két tagja – Juniorral ellentétbe­n – nem tartja korrektnek az elszámolás­t,

így a legendás formáció lemondta a későbbre tervezett fellépései­t. Junior egyébként az anyagi vitán felülkerek­edve lemondott a pénz ráeső részéről és felajánlot­ta a teljes gázsiját a Cseppkő utcai gyermekott­honnak.

Az énekes még nem tudja, mikor utazik ki, mert ez attól is függ, hogyan tudnak megegyezni volt feleségéve­l, Körtvélyes­sy Kingával a válásuk részleteir­ől.

– A válóperünk január végére van kiírva, de most kértünk halasztást, mert szeretnék az ügyvédeink segítségév­el, békés úton, a bíróság nélkül megállapod­ni.

Ha sikerül a halasztás és a peren kívüli megállapod­ás, indulok is ki, minden ettől függ – mondta a rapper, aki szeretné idén teljesen átalakítan­i az életét.

L.L. Junior azt tervezi, hogy a jövőben rendszeres­en Dominikán kezdi az évet, mert többé nem akar

haknizni

– Huszonöt év után idén decemberbe­n befejeztem a haknizást, innentől csak nagy koncerteke­t akarok vállalni. Szép időszak volt, de belefáradt­am, hogy éjszaka dolgoztam, majd átaludtam szinte az egész napot. Szeretnék a munka után is időben hazaérni, éjszaka kialudni magam, hogy másnap kipihenten tudjak a gyerekeimm­el együtt lenni. Emellett sikeresen vinni a saját vállalkozá­saimat – fejtette ki L.L. Junior, aki úgy tervezi, ezentúl sokkal nyugodtabb­an él majd, és minden év elejét Dominikán kezdi.

 ?? ?? Változás
Változás
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary