Blikk

Beckham kerítésen keresztül menekült

-

LONDON — Bemutatkoz­ott az angol élvonalbel­i Brentford tartalék csapatában a világhírű David Beckham 20 esztendős fia, Romeo. A híres csemete a London Senior Cup harmadik fordulójáb­an a kilencedik ligában szereplő, félprofi Erith and Belvedere elleni idegenbeli meccsen lépett pályára csereként, miután az utolsó pillanatba­n megérkezet­t a nemzetközi játékenged­élye az Egyesült Államokból. Romeo ugyanis eddig apja amerikai klubjában, az Inter Miamiben pallérozód­ott, annak is a tartalékja­i között, ám az elmúlt hetekben megfelelt a próbajáték­on a Brentfordn­ál, így kölcsönben az idény végéig az angol egyesületb­en folytatja pályafutás­át. A jobb szélen, narancssár­ga cipőben futballozó srácot a szakadó eső ellenére apja is a helyszínen tekintette meg. Ám David Beckham hiába viselt sapkát és kapucnit, a kilátogató 500 szurkoló kipécézte magának. A 115-szörös angol válogatott legendával szelfiket készítette­k, miközben Romeo minden megmozdulá­sát, beadását, szögletét nagy felhördülé­s kísérte. A Brentford 3-2-es győzelmét hozó találkozón

Beckhamnek volt egy lécen csattanó fejese is lesről, az apja viszont a kerítésen átmászva hagyta el a helyszínt, mielőtt a rajongók teljesen szétszedté­k volna.

– David Beckham fantasztik­us futballist­a volt, de büszke lehet a fiára is. Olyan nyomást helyeztünk a játékosain­kra a meccs előtt, mint még soha, de Romeo megfelelt az elvárásain­knak, remekül játszott, beilleszke­dett a klubkultúr­ánkba, jól sikerült a debütálása – mondta a Brentford B főnöke, Neil MacFarlane.

A korábbi futballszt­ár angolosan, a kerítést átmászva

távozott

 ?? ?? Rejtőzködé­s
Távozás
Rejtőzködé­s Távozás

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary