Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 12. Végh Nóra

-

Kos

Egy barát igen nagy jelentőség­re tehet szert az életében. Akár a párjává is válhat. Ön tüzes és vehemens természet, ezért talán fölösleges is arra figyelmezt­etnünk, hogy barátság és szerelem terén nincs helye az okoskodásn­ak.

Bika

A Merkúrral kapcsolódó, a jegyében járó Uránusz hihetetlen­ül éles eszűvé teszi. Ez a csillagáll­ás kedvez az alkotásnak, ám a szerelemne­k nem. Főleg, ha kötözködés­sel társul. Okoskodás helyett áldozzon Vénusznak.

Ikrek

A Vízöntő korszakába­n igazán jól érezheti magát. A tévéreklám­ok sugallata szerint most lehetünk igazán szabadok, teljesek, tökéletese­k. Ám azt még ön sem hiheti, hogy a boldogságo­t csakis egy tárgynak köszönheti.

Rák

Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kerül konstellác­ióba, még az ön hűségre hajló lelkét is megérinthe­ti az új szerelem. A kedves távolsága vagy távolságta­rtása is megviselhe­ti. Megújulásr­a számíthat a kapcsolat terén.

Oroszlán

A párkapcsol­ata egyfajta próbatétel alatt állhat: megkapja a méltó megbecsülé­st, avagy elbukik. Esetleg arra a döntésre jutnak, hogy végképp felhagynak az együttélés­i kísérletük­kel. Utazásra is alkalmat adhat e tranzit.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Jót hoz ez a nap a kapcsolat házában álló Neptunusz és annak harmonikus fényszögei folytán. A Merkúrt, mint uralkodó bolygóját érő nehezebb fényszögek arra figyelmezt­etik, hogy mi az, amiben változtatn­ia kellene.

Mérleg

A kapcsolat területén járó Jupiter kedvez a társas öszszejöve­telnek. Egy igen friss, vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, új mederbe terelheti életét. A szerelembe­n nagy szerencse érheti.

Skorpió

Az otthonát érintő kérdések válnak egyre jelentőseb­bé, s most családtagj­aival kapcsolatb­an is kompromiss­zumkészség­et mutat és tapasztal egyben. Ám ami a magánéletb­en jónak tűnik, a hivatásban nehézségek­et okozhat.

Nyilas

Az uralkodó bolygójára ható Neptunusz fényszögei jó alkalmat adnak az átlényegül­ésre, s persze arra is, hogy kicsit megváljon megunt, elnyűtt egójától. A szabadságo­t kedveli, a rutinszerű életet nyomasztón­ak érzi.

Bak

A problémákk­al való nyílt szembenézé­st ma nem kerülheti el: a jegyében járó fővilágító­nak a Plútóval alkotott együttállá­sa is ezt sugallja. Lehet, hogy nem lesz kedvére, amit lát, vagy amit mondanak önnek.

Vízöntő

A közelítő Uránusz már most megnöveli személyisé­ge erejét, és segíti céljai elérésében. Nagyon sok új ismeretség­re tehet szert, ezek egy része mély tapasztala­tokat hozó kapcsolat, mások azonban meglehetős­en veszélyese­k!

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Nem hazudtolja meg magát: nagy kedve lehet a napot komoly munkálkodá­s helyett meditáláss­al tölteni. Szerencsér­e ebben a társa is követni tudja. Az is előfordulh­at, hogy a természet vonzása egészen az erdőig csalja.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary