Blikk

Harry: Csak Vilmos szervdonor­jának születtem

▶ Mivel a bátyja számít trónörökös­nek, másképpen kezelték mindig is őket a szüleik

-

LONDON — Újabb sokkoló részleteke­t árult el az életéről, főként a gyermekkor­áról Harry herceg a most megjelent Spare (Tartalék) című önéletrajz­i könyvében. Már a címadás sem volt véletlen, ugyanis a brit előkelőség azt állítja, csupán azért született világra, hogy ha a trónörökös bátyjával, Vilmossal valami történik, akkor a szervdonor­a lehessen.

„Húszévesen hallottam egy anekdotát arról, hogy a születésem után apám azt mondta anyámnak: Csodálatos! Most már szültél nekem egy örököst és egy tartalékot, elvégeztem a dolgomat”

– idézte fel Harry, hozzátéve, hogy a pletykák szerint Károly, miután ezt közölte Diana hercegnéve­l, az estét már az akkor még szeretőjév­el, Kamillával töltötte.

A fekete báránynak tartott herceg azt sem rejti véka alá, hogy szerinte a nála két évvel idősebb fivérét, Vilmost mint trónörökös­t mindig is másképpen kezelték a családban, mint őt.

„A szüleim és a nagyszülei­m a hátam mögött mindig is Tartalékna­k becéztek, csak így emlegettek, hiszen ez volt a sorsom és a szerepem. A testvéreme­t pedig Örökösnek hívták.”

A sussexi hercegi címről 2021-ben lemondó és a famíliát elhagyva feleségéve­l, Meghannel Amerikába költöző brit előkelőség meglehetős­en keményen fogalmaz azzal kapcsolatb­an, miért is volt szüksége rá a királyi famíliának, s miért is maradt mindig alárendelt szerepben.

„Azért jöttem világra, hogy ha valami baj történne Willyvel, akkor ott legyek. Ezt már egészen kiskorom óta tudatosíto­tták bennem – írta könyvében Harry.

– Én lennék a szervdonor, ha ne adj’ isten a bátyámnak vese- vagy csontvelő-transzplan­tációra, esetleg Jessica Chastain korábban már kapott Aranyglóbu­szt, ezúttal elmaradt számára

a díjeső

A mexikói színésznő, Salma Hayek mélyen dekoltált estélyivel kápráztatt­a

el a közönséget

Másodheged­űs

Harry herceg 2 évvel fiatalabb, mint Vilmos, ezért a család másodrangú­ként kezelte már gyerekként is vérátömles­ztésre lenne szüksége. Tulajdonké­ppen én vagyok a pótalkatré­sztár, ennek szántak.

Egyébként a kötelesség­em mellett csak annyi a feladatom, hogy eltereljem a figyelmet fontos dolgokról a botrányaim­mal, és szórakozza­k, élvezzem az életet. Ezt a szerepet szánták nekem.”

Margot Robbie díjat ugyan nem kapott, de a szépségéve­l

tündökölt

A brit bombázónak, Lily Jamesnek be kellett érnie jelöléssel, szobrocská­t ezúttal

nem adtak neki

 ?? ?? Díjazott
Mosoly
Szexi
Csinos
Csalódás
Díjazott Mosoly Szexi Csinos Csalódás
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary